Milyen kézműves sörrel vagy egyéb különlegességgel lepjem meg a barátomat?
Múltkor kapott tőlem egy ilyet, ez bejött: [link]
Azt hiszem a többit is kóstolta, így ez most nem játszik :)
Ezen kívül felfedeztük a közeli kisboltban a Fehér Nyúl söröket, azok végigkóstolgatása folyamatban van :)
Én egyáltalán nem szeretem a sört (keserűűű) ezért Tőletek kérnék tippet :)
Vegyél neki egy válogatást, valami ilyesmit:
"Ezen kívül felfedeztük a közeli kisboltban a Fehér Nyúl söröket, azok végigkóstolgatása folyamatban van :)"
Hát, akkor azokból vegyél neki egy válogatást. Biztosan örülni fog, ha most pont ezek a sörök érdeklik.
Ha kézműves sör, akkor:
- Hedon - Charlie, Johnny, Vertigo
- Liquid cocain (ez erős)
- Jam 72
Ha szereti a testesebb söröket, akkor a belgák között nézelődj - nekem az már túl "eltelít", annyira nem jön be.
Gyümölcsöset felejtsd el, az üdítőnek jó maximum ;)
Páromnak a névnapjára a gyerekeke sörös adventi naptárt csináltak. Többek között innen is szereztünk be hozzá söröket: [link]
Az utolsó darab a naptárban is innen volt, páromnak nagyon ízlett: [link] szent-andras-rettegett-ivan-kezmuves-sor?keyword=rettegett%20iv%C3%A1n
Ez pedig egy különleges japán sakés sör, ez is ízlett neki nagyon: [link] kyoto-beer-flavor-of-sake-brewery?keyword=sak%C3%A9
De szerintem találsz az oldalon még jó pár különlegességet. Mi a boltban vettük meg személyesen, a srácok nagyon segítőkészek voltak, ezeket is ők ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!