Miért ennyire más a sörös, boros, és vodkás részegség?
Saját tapasztalaim alapján:
Sör:
-Egyszerre felélénkülsz és elálmosodsz
-A legerősöbb szédülés a felsoroltak közül
-Nagy butaságokat csinálsz és mondasz
-Alig bírsz elaludni, pedig álmos vagy
-Reggel fáj a fejed
Bor:
-Nem "üt be" annyira, mint a sör
-Inkább introspektívebb és szomorúabb leszel
-Kevesebb valóságtól elvonulás, több mély gondolat
-Álmodban kimegy
Vodka:
-Melegséged érzel a testedben és úgy gondolod, minden ember a testvéred
-Javítja a hangulatod, de nem tesz bohóccá
-Nagyobb adagtól érzel csak tudatváltozást
-Hamar kimegy a hatása
Bónusz:
Sör+vodka feles:
-A legjobban kiüt
-Afféle "legális partidrog"
-Fel is élénkít és meg is hülyít
-Zárkózott emberként is kommunikatív leszel
-Szóljon a Rock!
Èn nagyon ritkán iszok alkoholos italt, de mindig egyformán èrzem magam tölük, szèdülök, jò kedvem van, lassan beszèlgetek ès közben kell koncentráljak a mondandòmra mert hanem elfelejtem mit akarok, ha ennèl a szintnèl nem àllnèk meg akkor ròkàznèk... azt meg utàlom. ilyeneket mint te mèg nem tapasztaltam.
43/n
Nálam
Fröccs frissít és lazít a bubi és az alkohol miatt. Erről pörgős, vidám leszek. Nincs az a mennyiség, amitől kkütöm magam.
A bortól filozófus leszek.
2 üveg lecsúszik.
A töménytől bátor és merész (idióta). 2dl és megszünök létezni.
A sörtől agresszívvá válok.
Negyedik után már vigyáznom kell.
Cider (na nem a kommersz számmörszbí, hanem egy method tradicinel) lehozzá a csillagokat az égről. Forog velem a világ és kívülről látom magam. Mozgás koordináció egy pohár után megszünik. Fél üveg (3,5 dl) után repülök a föld fölött. Valahogy nem igazán létezik ilyenkor a világ.
4
A sör nagy része víz.Ezért szerintem ha a sörözés megkezdése előtti órákban megvan a bőséges 2-3 liter folyadékbevitel,akkor az elegendő.Nem szükséges közben is vizet fogyasztani.
A töménynél már kell közben is a víz.Ha a kellemetlen tüneteket elkerülni vagy mérsékelni akarja az ember.
Ügyes vagy.
Biztos sokat tudsz a vízhajtó biológiai hatásáról a sörnek. És még sosem kellett többet vizeled a sörtől, mint a víztől és próbáltad is, hogy ha dehidratáltság fogalmát ismered, ha vizet iszol sörözés közben, miként hat a fejfájásra és azt is tudod, miként működik A alkoholmérgezés dehidratált állapotban.
Már vissza is vonom amit írtam, mert te máshogy gondolod.
Neked van igazad.
Én kérek elnézést!
6
Nem írtam olyant,hogy nincs igazad.
Akkor átfogalmazom..Saját tapasztalatom alapján ha a sörözés megkezdése előtti órákban megtörténik a megfelelő hidratáció, bőséges folyadékbevitel (2-3 liter víz) formájában,akkor nem szükséges a sörözés időtartama alatt is vizet fogyasztanom a másnap elkerülésének okán.Nem jelentkeznek a kellemetlen tünetek.
Meg mondjuk 10 sör mellé még plusz másfél liter vizet azért már nem igazán kíván az ember.
--------------
Persze tömény mellé már kell a víz.És jól is esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!