Szerintetek gáz hogyha már a legtöbb haverom iszik és kocsmázunk de én nem vagyok annyira oda a sörért? 17/F
Szerintem nem gáz, én sem szeretem...a borral egyetemben.Amúgy minden piát megiszok és nincs bajom velük.Sörből csak az ízesített a jó, de azt nem azért issza az ember hogy berúgjon, hanem mert finom :D
Ja és amúgy a pia azért van h jól berúgjon az ember, ezért nem értem miért isznak az emberek sört, attól csak hugyozniuk kell mire rendesen berúgnak.. :D
Utolsónak: ez igaz, 1 rekeszt sör megiszik 1 normál gyakorlottabb férfi, mire oda ér, hogy már jól érzi magát, annak az árán kap az ember pl 1 liter jégert vagy whiskeyt. Finomabb is meg elöbb is ér el.
Kérdezőnek: Nem gáz,ha mi elmegyünk este kocsmázni, én is boroskolázok már megszokták a többiek. 3 kancsó 2 literest szoktam meginni, mig a többiek sörözne, csak a különbség annyi, hogy ez nekem kerül kb 3000 Ft-be, mig ők 300ér vesznek 1 sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!