Milyen száraz pezsgőt ajánlasz 2000 Ft alatt?
Esetleg 100-200 Ft-tal lehet több is, de annál drágább már nem :)
Lelőhelyet is írd meg, légyszi.
Hungária extra dry
A legjobb magyar pezsgő szerintem. 1500-1800 között van az ára, legalábbis a nagyobb marketekben.
Ha a szeszfok is számít, a száraz Szovjetszkoje Igrisztoje a legerősebb (12.5%), és ez szinte minden boltban kapható, és csak átlag 700 Ft körül van a 7 decis!
Ha hasonlóan erős, de azért drágább/minőségibb fajtát akarsz, akkor szerintem is Hungária Extra Dry, 1600-1800 Ft körül.
Ahogy írtad, körülnéztem 2200 Ft-ig is, valami ritkábbért, és amit találtam: száraz Freixenet Cordon Rosado Seco (2100 Ft a Diszkontital.hu webshopban)
Nem én voltam. Az írottak nagy részét ismerem, nem rosszak ugyan, de most egy újat fogok kipróbálni: Juhász 'Eufória' extra dry pezsgő. 1200 Ft-ért vettem a Lidlből. Ha rossz lesz, akkor úgy jártam. Majd megírom :)
Állítólag a pezsgő sült krumplival a legjobb. Ezt most tudtam meg, kis fogom próbálni holnap. (Nekem mondjuk virslivel sohasem jött be.)
Krumplival, ezt még nem hallottam?
Kaviárral!
Én se hallottam még krumplival, de nem lehet rossz!
Nekem nincs bajom a virslivel, és szerintem szilveszterkor az az igazi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!