2 %os sörtol be lehet kicsit rúgni?
Figyelt kérdés
Unnepekkor innek kicsit de nem akarok erosebbet, ha 2 % os gyümölcsös sort vennék mondjuk 6-8dbot annak van valami hatása?2020. dec. 23. 09:50
1/7 anonim válasza:
Semmi. Én sem iszom soha, de ha mondjuk nyáron borgácsozásnál/grillezésnél lecsúszik pár ilyen lányos sör, semmit nem érzek. Jó, 8-ig azért nem szoktam eljutni, de szerintem azt se lehet megérezni.
2/7 anonim válasza:
A világon semmi, esetleg, ha kiskorú gyereknek adod, mondjuk gyereknek meg szerintem kifejezetten ártalmas az alkohol, még akkor is, ha csak 2%
3/7 anonim válasza:
Semmi, ezért nincs is értelme ilyesmit inni. Ha szereted az ízét akkor nem szóltam.
4/7 anonim válasza:
Ha megiszol 10 litert akkor igen, mert az olyan mint ha 20%-os italból innál 1 litert, vagy 40-ből felet. Úgyhogy inkább az utóbbiakat csináld, mert így olyan nagy mennyiségről van szó, hogy a berúgás a leg kevesebb, mert hírtelen ilyen sokat inni, ami ugye 20 üveg sört jelent, ki is fogsz belülről durrani, sőt lehet hogy megfulladsz. Nagy mennyiség +szénsav, olyan lesz mint ha a mellkasodon ülnének. Berúgni rövid itallal kell, lazulni koktéllal, szomjat oltani sörrel, ha meg nagyon szomjas vagy, nem is kell alkohol. Én ezt az elvet vallom.
5/7 A kérdező kommentje:
Pont nem az a cél hogy berugjak. Csak jó hangulatba szeretnék lenni.ezert gondolkoztam ezen hátha de akkor ezekszerint ez semmit se ér. Egy estés kis lazulást terveznek. Esetleg milyen gyengébb italt tudnátok ajánlani amitől nem lehet berugni csak ellazulni es lehet inni belőle egész este megse árt meg? Már ha van ilyen egyaltalan..?
2020. dec. 23. 12:35
6/7 anonim válasza:
Van egy 27%-os cherry, ami a40-50%-os pálinkától messze van, ahogy a 2%os sörhöz sincs sok köze, én 2-3 dl el tudok belőle kortyolni, egy kis pohárral lehúzok 5 perc alatt, aztán 50-60perc múlva jöhet a következő
7/7 anonim válasza:
5
Mindentől be lehet rúgni amiben van alkohol ha eleget iszik belőle az ember.De ott van a rendes sör.Az jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!