Főleg azoktól kérdezem akik ilyen helyen dolgoznak.Ezt miért így csinálják?
Tecsóban töltöttem árut az egyetem alatt, kb tíz éve.
A vezetés nem szereti a csomagolóanyagot kitenni, mert egy, a vásárlók széthuzkodják, ledobják a földre, a másik meg eltaknyol rajta és bepereli őket.
Másrészt mert nem olyan esztétikus és marketing szempontból se jó (nem látszik a cimke). A csomagolás úgy van kitalálva, hogy eladja a terméket. Ha nem látszik a csomagolás, kevesebben mennek oda, hogy na jó, veszek egy sört vacsi utánra. Még a tányérok szettből is van kitéve minta példány (amit néha el is törnek)
Vannak ún. display csomagolások, amik direkt arra vannak kitalálva, hogy egyben ki lehet őket tenni, ezek inkább lédig dolgoknál jellemzőek.
Valamint mert ez az ami megvédi a terméket a szállítás és raktározás közben és irgalmatlan mód dzsuvás is.
Már 2-3 óra alatt tök fekete volt a kesztyűm, és megtelt az orrom porral.
A színfalak mögött egy hatalmas betonpadlós, üzemszerű rész van ahol nem igazán lehet takarítani, mert a polcok 6-8 méter magasak és a kutya nem mászik oda fel.
Én ilyen helyzetben simán odatalpalnék az egyik dolgozóhoz, és kérnék egy dobozt...van nekik egy csomó.
13
A válaszod abszolút hasznos volt, én vagyok az aki mindig karton szám vásárolna. Lehet Te voltál olyan intelligens, ha megszólítottak, bementél a raktárba és hoztál a vevőnek bontatlan kartont ha azt kért. Nekem is volt gyerekszobám, de nem tudtam még olyan kedvesen kérni, hogy bárki vegye a fáradtságot és utánanézzen. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!