Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Főleg azoktól kérdezem akik...

Főleg azoktól kérdezem akik ilyen helyen dolgoznak.Ezt miért így csinálják?

Figyelt kérdés
A kisebb boltokban még megértem ott kevesebb a hely.De jónéhány nagyobb bevásárlóközpontban miért úgy pakolják egymásra a dobozos söröket,hogy előtte kihámozzák a fóliából?Jóformán már csak a tescoban tudok rendes becsomagolt tálca sört venni.Pedig ha rajt van a fólia úgy nem koszolódik,porosodik a doboz.Nem tapogatják össze. Nyilván nem vesz mindenki egy egész tálcát de lehetne mondjuk vegyesen pakolni.Egy oszlop bontott mellette egy oszlop csomagolt ...

2020. dec. 21. 08:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Minek viszed haza a csomagolo anyagot? Rakd at a dobozokat egy bevasarlo zacskoba, vagy egy fonott kosarba ... konnyebb ugy cipekedni mint a talcas foliazottal.
2020. dec. 21. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Írj a cégnek, ha látják, hogy van zsugorra is igény, nem hámozzák meg az összeset. Amúgy tényleg nagyon sokan szétszedik a zsugort, hiába van egyesével is kipakolva ugyanabból a termékből
2020. dec. 21. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tecsóban töltöttem árut az egyetem alatt, kb tíz éve.

A vezetés nem szereti a csomagolóanyagot kitenni, mert egy, a vásárlók széthuzkodják, ledobják a földre, a másik meg eltaknyol rajta és bepereli őket.

Másrészt mert nem olyan esztétikus és marketing szempontból se jó (nem látszik a cimke). A csomagolás úgy van kitalálva, hogy eladja a terméket. Ha nem látszik a csomagolás, kevesebben mennek oda, hogy na jó, veszek egy sört vacsi utánra. Még a tányérok szettből is van kitéve minta példány (amit néha el is törnek)

Vannak ún. display csomagolások, amik direkt arra vannak kitalálva, hogy egyben ki lehet őket tenni, ezek inkább lédig dolgoknál jellemzőek.

Valamint mert ez az ami megvédi a terméket a szállítás és raktározás közben és irgalmatlan mód dzsuvás is.

Már 2-3 óra alatt tök fekete volt a kesztyűm, és megtelt az orrom porral.

A színfalak mögött egy hatalmas betonpadlós, üzemszerű rész van ahol nem igazán lehet takarítani, mert a polcok 6-8 méter magasak és a kutya nem mászik oda fel.

Én ilyen helyzetben simán odatalpalnék az egyik dolgozóhoz, és kérnék egy dobozt...van nekik egy csomó.

2020. dec. 22. 00:13
 14/18 anonim ***** válasza:

13

A válaszod abszolút hasznos volt, én vagyok az aki mindig karton szám vásárolna. Lehet Te voltál olyan intelligens, ha megszólítottak, bementél a raktárba és hoztál a vevőnek bontatlan kartont ha azt kért. Nekem is volt gyerekszobám, de nem tudtam még olyan kedvesen kérni, hogy bárki vegye a fáradtságot és utánanézzen. Nem vagyunk egyformák.

2020. dec. 22. 07:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha adnál mellé 5ezer forintot,akkor nyilván megcsinálnák.
2020. dec. 22. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:
:) Persze.
2020. dec. 22. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:
14, Érdemes azt az embert kérni akinél a kocsi van. Ilyen nagy hosszúkás cucc, amibe a szemetet teszik.
2020. dec. 22. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:
engem is zavart ez bár csak az ásványvíznél, hogy a sparban kibontják az összes kartonvizet...az üdítőt még oké de azért vizet általában nem 1db-ot vesz az ember és ha nincs autód akkor szívás
2020. dec. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!