Főleg azoktól kérdezem akik ilyen helyen dolgoznak.Ezt miért így csinálják?
Mert nagyon kevesen vesznek egész tálcával. És nagyon utálják a vevők, ha nekik kell mindenféle eszköz nélkül kihámozni a gyűjtő csomagolásból.
De vannak olyan helyek, ahol gyűjtőben tudsz venni mindenfélét. Pl. Metro.
1
De vegyesen még mindig lehetne pakolni.Ahol egymás mellett hegyekben sorakoznak a sörök ott nyugodtan hagyhatnának egy-két olyan rakást is ami bontatlan tálca sörökből áll.Gondolva azokra akik többet vesznek.
Egyébként nem olyan erős az a fólia,hogy ne lehetne pusztakézzel könnyedén széttépni.
De nem nagyon vesznek!
Ha nagy tételben akarsz vásárolni, akkor menj nagykerbe.
3
Jó.Ettől még megoldható lenne,hogy mondjuk a sörök 90%-a hámozott 10%-a csomagolt legyen.Mert ha olyan az eladó aki nem elégszik meg azzal hogy odaad neki az ember egyet és megmondja hány darab van a kocsiban,akkor az összeset a szalagra kell pakolni.És a vevők szerintem nem szeretik azt sem ha valaki fenntartja a sort egy ilyen könnyen kiküszöbölhető probléma miatt.
7
Van olyan sör amit nem is lehet kapni üvegben.Nomeg gyalog cipelem haza az árút.Ha veszek két tálca sört már csak az bő 20 kiló.Az üveges meg jóval nehezebb mint a dobozos.
Ez nekem is dilemma, csak 2 fő van a családban, mégis mindent zsugorban, vagy kartonban veszek, vagy vennék. Inkább, mint hetente háromszor menjek boltba... Nem is látok benne semmi logikát, hogy haza vigyek mondjuk 3 darab dobozos üdítőt.
Nekem is úgy volna a logikus ha legalább 10 %-a bontatlan lenne. Nem beszélve arról, hogy ha nem bontanák meg, egy-egy kézzel egy-egy zsugort simán cuccol az ember. Időt és pénzt (üzemanyagot) takarítok meg ha így vásárolok. A METRO azért nem mindenkinek opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!