Masnal is van ugy,hogy ha berug masnap felkel es nem emlekszik joforman semmire ? Velem most ez van es tokre bosszanto.. Tudom nem kene inni,csak kivancsi vagyok masnal is elofordul ez az "emlekezetkieses"dolog?:Oo
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 00:07
1/7 anonim válasza:
Kevészer rúgtam be igazán, de az utána lévő reggel is tisztán emlékeztem az este nagyobbik részére és a hazaútra is. Az én testem az átlagnál talán gyorsabban kezdi el kiadni magából a mérget, így nagyon nehezen jutok el odáig.
Egyébként elég jól dokumentált dolog, egyes kutatások arra jutottak, hogy a genetikán túl hajlamosabbak erre azok akiket könnyen megcsap(sovány, éhgyomorra ívók, májkárosult alkoholisták), illetve a fiatalabb fogyasztók, mert pont az agy azon része fejlődik legtovább ahonnan az emlékezetkiesés ered. Ez az angol cikk elég jól körüljárja a témát, csak ajánlani tudom.
3/7 anonim válasza:
Nem, mivel nem iszok alkoholt. Te mit kompenzálsz a berúgással?
4/7 anonim válasza:
Velem is előfordul. Az érdekes az, hogy akik ott voltak mindig azt mondják, semmi gond nem volt velem, eldumáltunk, nyugodtan hazamegyek egyedül (bringával!), másnap meg arra ébredek, hogy jópár óra kiesett. A pultos csaj szerint se szoktam idióta lenni.
5/7 mindentudó99 válasza:
#3 Akkor mi a fenét keresel a karegóriában
6/7 anonim válasza:
5-ös: térítek. Hátha megjön az eszetek.
7/7 mindentudó99 válasza:
#6 Mert gondolod mindenki alkoholista aki ide ír?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!