Mit igyak ha nem szeretem az alkohol ízét?
Figyelt kérdés
Már elegem van abból hogy egyszerűen nem tudok berugni, mert már az alkohol illatától is hányok. 22 éves vagyok, és sosem voltam részeg.. Csak ki szeretném próbálni, de semmi sem jó. Ötletek?2020. dec. 8. 15:50
11/18 anonim válasza:
Én undorodom a pezsgőtől, bortól és a pálinkától is. Ha a szagát megérzem, kb. instant hányingerem lesz tőle, nekem egyszerűen gusztustalan. Viszont a sört szeretem, az ilyen gyümölcsös dolgokat is ( pl. somersby, bacardi breezer, ízesített sörök), egy-két koktélt, a whiskyt és a rumot, illetve az édesebb likőröket is megiszom. Szerintem próbálgatni kell, hátha találsz olyat, ami ízlik.
12/18 anonim válasza:
Ne igyál alkoholt, főleg ha nem is szereted, én sem szoktam, pedig lassan 50 leszek, és sosem voltam részeg. Max. 2 korsó sör csúszott le egymás után kb. 1-szer. Nem kell minden hülyeséget kipróbálni.
13/18 anonim válasza:
Én bírom az alkoholt, és a spicces állapot még egész jó, de berúgni sosem akarok, pedig egyszer közel jártam már hozzá: rosszullét, hányás - soha többé, legalábbis szándékosan nem, a fejfájás és "filmszakadás" szintjét pedig ki se akarom próbálni! Mégis mi azokban a jó?
14/18 anonim válasza:
Vénába alkohol, ha tényleg nem bírod a szagát, de orvossal adasd be, az én orvosom olyan jó fej hogy az meg tenné, bár én be tudok simán is rúgni, de ez egyén függő. A te orvosod rugalmas, vagy csőlátásu?
15/18 anonim válasza:
14-es. Te még kölyök vagy h ilyen baromságokat írsz
16/18 anonim válasza:
Miért? Nekem bármit megcsinálna az orvosom, ha kérném mert olyan viszonyban vagyunk, de ha fel tűnt volna feltételes módban használtam, hogy ha NEM TUDNÉK BERÚGNI TERMÉSZETES ÚTON akkor segítene. Legalábbis gondolom, mert nem ez lenne az első eset hogy olyat csinál ami a kettőnk titka marad.
17/18 anonim válasza:
Nyomj a vénádba alkoholt és megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!