Egy finom italnál megtudtok állni 1-2 pohárnál?
Alapvetően ritkán iszom alkoholt, viszont ha igen, akkor nem tudom tartani a mértéket.
Mondjuk egy jó ebéd/vacsora mellé iszok egy finom minőségi bort, akkor nem tudok megállni 1-2 pohárnál, simán megiszok egy üveggel.
Nem a hatás miatt iszom, egyszerűen ízlik, finom.
Ez normális?
Nekem nem normális. Egy üvegtől rosszul lennék nagyon.
Simán elég 1-2 pohár, főleg étel mellé. Buliban sem tudnék egy üveggel meginni. Totál kidobnám a taccsot.
Igyál valami finom üdítőt :D
Ha nem az a cel, hogy reszegek legyunk, mert tenyleg csak a vacsi melle borozunk vagy barmi, akkor meg. Meginnek 1-2 poharral, vagy ha szar a tarsasag (pl csaladi vacsora sok idegesito tavoli rokonnal :D ), akkor meg 1-2-vel, aztan ennyi.
Mondjuk alapvetoen az alkoholos italok kozul egyik sem izlik annyira, hogy literszamra akarjam inni csak az ize miatt, maximum a kremlikorok, vagy 1-2 gyumolcsos kezmuves sor, szoval ha csak az iz a lenyeg, inkabb uditoznek.
Rövidből simán (habár az inkább kupica), a bort viszont felbontás után már nem szeretem visszatenni a hűtőbe, hanem megiszom az egészet. Ha így nem lehet, akkor nem kéne sehogy.
Amúgy ja, normális. Vagy az ízéért, vagy a hatásáért, vagy éppen mindkettőért, de a lényeg hogy jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!