Éhgyomorra miből mennyit tudtok meginni ahhoz, hogy megérezzétek?
Figyelt kérdés
Éhgyomorra úgy értem, hogy reggel, vagy pedig délután, ha egyáltalán semmit nem ettetek.2020. nov. 7. 19:27
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt a 2 normális választ. :D A többiek nem tudom merre jártak fejben...
2020. nov. 7. 23:05
12/14 anonim válasza:
Egyszer ebédelőtt voltam borbélynál, volt egy addig számomra ismeretlen whisky a welcome drinkek között, hazafelé azért megéreztem.
13/14 anonim válasza:
Nagyon nehezen bírom a piát így egy felestől vagy egy sörtől is bőven becsiccsentenék éhgyomorral
14/14 anonim válasza:
1 sör az bármikor lecsúszik, ha ettem azért, ha nem azért, ha épp eszem, azért :D Meg is érzem, de nem leszek hullarészeg, pedig általában éhgyomorra iszok. (rossz evő vagyok)
Töménnyel már bajok vannak. Főleg ha szénsavas üdítővel van keverve valami tömény ital, akkor nem is az, hogy megérzem és ittas leszek, hanem úgy elkezd égni a gyomrom, hogy fuuuu :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!