Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Éhgyomorra miből mennyit...

Éhgyomorra miből mennyit tudtok meginni ahhoz, hogy megérezzétek?

Figyelt kérdés
Éhgyomorra úgy értem, hogy reggel, vagy pedig délután, ha egyáltalán semmit nem ettetek.
2020. nov. 7. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Van olyan nap mikor nem is eszem csak energia italozok, ha pedig alkoholra gondoltál semennyit mert nem szoktam inni.
2020. nov. 7. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
26%

Hát ... többnyire belekalkulálva, hogy az "éhgyomor" meglehetősen relatív, mert nem mindegy, hogy fél, vagy 3 napja éhezik valaki, szóval ettől eltekintve:

Én pl kókuszos kinder pinguiból 200 db-ot lazán be tudnék verni.

2020. nov. 7. 19:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmetlen válaszokat. Ha néznétek kategóriát, talán értenétek. Vagy nem...
2020. nov. 7. 19:48
 4/14 anonim ***** válasza:
30%

En nem figyelek az etkezesemre … van amikor este jut eszembe, hogy aznap nem is ettem semmit :)

De az is igaz, ha nekiallok enni … szerintem feneketlen-to a gyomrom. Akarmennyit megeszem … es meg tobbet.

Pedig nem is szoktam ehes lenni.

2020. nov. 7. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Hogy mennyit tudok, azt nem tudom. Eddig egyszer ittam éhgyomorra, mikor reggel jöttünk rá hogy nem maradt semmi alkoholmentes pia mert mindet bekevertük. Akkor vodka-narancsot ittam. Ha jól emlékszem felesbe volt keverve, és úgy 2/3-ig volt egy fél literes üveg, azt ittam meg. Hogy ez mennyi alkoholt jelent, azt nem tudom, számold ki. Hatása annyi volt, hogy kicsit szédültem, tehát a részegség elején voltam tőle.
2020. nov. 7. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Fiatalabb koromban ket adagot rendeltem az etteremben ... mindig megkerdezte a pincer, hogy jon meg egy vendeg? … megmondtam, hogy en fogom megenni mind a kettot.

Ilyenkor az tortent, hogy a pincer jatrament a konyhaba es mondta a szakácsnak, hogy itt egy vendeg aki állítólag ket adagot akar enni. Tapasztalatom szerint ilyenkor a szakavs jol megbugyyantja az adagot, hogy kibabráljon a vendeggel, tehat mindig bazinagy adagot hoztak ki.

De en igy is megettem mind a kettot … de legalabb nem panaszkodhattam az adagra, mert mindig hatalmasat hoztak :)))

2020. nov. 7. 20:01
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Én szeretem a chipset bármennyit képes vagyok belőle megenni főleg pizzával
2020. nov. 7. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha tényleg teljesen éhgyomorra van, azaz kvázi korgó gyomorra, akkor az első sört is megérzem, még egy kupica pálinka rá, és már jó hangulatom van. Nem, nem rugók be ennyitől, de megérzem.

Ilyen leginkább olyan alkalmakkor szokott előfordulni, ha grillezés vagy bográcsozás a program egy nyári hétvégén az ismerősökkel. És sokadjára is naivan éhgyomorral érkezek, holott tudom, hogy órákba telik mire a program fénypontján elkészül az étel, de addig is inni "kell".

2020. nov. 7. 20:11
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha a reggeli túrós tatyó akkor holnapra kiteregetek.
2020. nov. 7. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem iszok éhgyomorra alkoholt.
2020. nov. 7. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!