Melyik most a legjobb világos sör?
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 17:43
3/12 anonim válasza:
Kinek mi.Arany árban mért kézműves söröket nem ittam még.Amiket kóstoltan azok közül nekem a Pilsner Urquell.
5/12 anonim válasza:
Nekem a Hoegaarden White viszi eddeig a pálmát.
6/12 anonim válasza:
Attól függ. Nem mindenkinek egyezik az ízlése és a nagy nevek sem feltétlenül jók. Az is szempont, hogy mennyit költenél. Ha sokat, akkor jó pár kézműves sör szóba jöhet. Ha kevesebbet, akkor a Heineken-PilsnerUtquell-DreherGold-Staropramen alá ne menj.
7/12 anonim válasza:
6
Vagy ott van még a Szalon és az Argus Maestic.Azok is egész jó sörök.
8/12 A kérdező kommentje:
A Soproniról mi a véleményetek?
2020. okt. 28. 17:06
9/12 anonim válasza:
8
A Soproni Ipa,Apa,Porter szerintem jó.Legalábbis amikor utoljára ittam akkor ízlettek.A Soproni Klasszikus is iható,de akkor már inkább Pécsi Szalon. Az nekem jobban ízlik.És olcsóbb is.
10/12 anonim válasza:
A Soproni alap (világos) söre kukoricás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!