Ha egy nagyon sportos férfi aki SOHA nem iszik alkoholt, megiszik egy fél üveg bort, milyen hatással lesz rá?
Figyelt kérdés
Aki izmos, nagy testtömegű, 29 éves, de csak a sportnak és az egészségének él így az elmúlt 10 évben 1-2 alkalommal ivott pezsgőt protokolláris koccintás alkalmával.
Milyen hatással lenne rá 0.5 üveg bor? És egy üveg?
Aki ennyire nem iszik azt jobban befolyásolja az alkohol a hangulatában, viselkedésében?
2020. okt. 25. 18:37
1/10 anonim válasza:
Be fog rugni, igen ez befolyasolja a viselkedest.
2/10 anonim válasza:
Fel uveg bortol be fog rugni mint a csacsi, kb. negyed ora alatt.
3/10 Phoney válasza:
Nem mindenki rúg be egy üveg bortól, csak mert először iszik alkoholt... főleg, ha felnőtt férfi.
4/10 anonim válasza:
98 kiló vagyok, sportosan. Nem ittam 1 évig, utána a bor felénél már részeg voltam.
5/10 anonim válasza:
Le tudom írni hogy rám milyen hatással volt, a leírásod alapján csak korbeli különbség van köztünk. Én először osztálykiránduláson ittam nagyobb mennyiségű alkoholt (előtte max egy pohár sört ittam évente egyszer). Ekkor voltam 18 éves, 110kg, és 3 éve jártam súlyzós edzésekre. 3 doboz sört és 1,5 liter felesbe kevert vörösboros kólát ittam meg úgy 1 óra alatt és annyi hatása volt, hogy kicsit szédültem tőle, de még bőven járóképes voltam. Meg el kellett mennem WC-re vagy 3-szor (meghajtott kicsit). Szóval a részegségnek csak a legelején voltam, és több mint fél üveg bort ittam meg. Hangulatváltozásom volt, jobb kedvem lett, de a komoly berúgástól még messze voltam. Ahhoz ennél több kell nekem, 7-8 feles legalább. Az alatt én el se kezdek inni, mert nincs értelme, nem érzek semmit és az ízét se szeretem. Hogy a kérdésben szereplő fickóra milyen hatással lesz, azt így nem lehet megmondani. Van aki jobban bírja, van aki meg egy sörtől alig bír egyenesen menni.
6/10 anonim válasza:
Ennyitöl kb semmi ha nem éhgyomorra issza meg.
7/10 anonim válasza:
1-2 sör után be is voltam baszva.
8/10 mindentudó99 válasza:
Alszik egy jót. Igen jól teszi ebben az őszi időben
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nincs ilyen drasztikus hatása.
Sportolói bulikon (karácsonykor pl.) vödörrel folyik a pia, pedig ha olyan kicsi mennyiség kéne a sportolók berúgásához, mint amit a legtöbben írnak akkor 2 láda sörrel matt részegek lennének egész csapatok.. :D
10/10 anonim válasza:
Azt azért hozzáteszem hogy nem oszt nem szoroz hogy mennyire vagy izmos,vagy éppen kövér,vagy alacsony,semmi köze ahhoz hogy mennyire bírod a piát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!