A hop rider sörök megérik meg az árukat?
Figyelt kérdés
Szóval most a sparban úgyis le vannak akciózva , gondoltam megpróbálom őket. Vélemények , megérik e az árukat , vagy inkább nem? Leginkább az érdekelne hogy a búza milyen, fűszeres , vagy inkább keserűbb? Furcsálom hogy ilyen "olcsóak" , csak ezért kérdem. Válaszokat előre is köszönöm.2020. okt. 19. 15:46
1/8 anonim válasza:
200 forint három deciért olcsó neked?
2/8 anonim válasza:
Ár érték arányban nagyon megéri még akció nélkül is. Nyilván nem az igénytelen kocsmabútoroknak, azok csak igyák továbbra is az Aranyfácánjukat a rég szép időkre, vagy a többi alja mosléksört.Nem is ehhez a kategóriához kell hasonlítani, hanem a kisüzemi cuccokhoz, mivel azokkal van partiban ez a minőség, az ár pedig ennek fényében barátinak mondható. Én ritkán iszok, de akkor a minőséget preferálom mindenből. A Hop Rider szériából nekem a kék dobozos a kedvencem, de a többibe sem lehet belekötni. Winklernek sem sikerült.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , adok a majmoknak egy próbát.
2020. okt. 19. 18:20
4/8 A kérdező kommentje:
1# Úgy értettem hogy német sör , kis kiszerelésü , a búza meg a "szokásos" 4-5% felett van alkoholban , ezért gondolkoztam el rajta valami nem stimmel , hisz itthon a jó búzasör általában nem éppenséggel olcsó , fölleg nem ha német , és nem csak annak akar látszani.
2020. okt. 19. 18:23
5/8 anonim válasza:
Karakteres,friss, egyedi illat, ami teljes harmóniában van az ízvilággal, nagyon egyben van a cucc.Az ár a nagy gyártási volumen miatt lehet viszonylag alacsony,több nagy bevásárlóközpont is forgalmazza.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszön szépen az újabb választ.
Holnap megpróbálom az biztos.
2020. okt. 19. 19:18
7/8 Phoney válasza:
A session ipájukat kóstoltam, szerintem az akciós 200 Ft inkább csak korrekt ár, nem kimondottan bombavétel. (Mondjuk session ipá-t még talán nem is ittam ezelőtt.)
8/8 anonim válasza:
Megérik az árukat és sokszor, sok helyen elég jó akciókban is szoktak lenni. Nekem ezekből egy doboz felér a szokásos átlagosból 1 fél literes dobozzal. Van bennük bőven anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!