Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen minőségű márka a...

Milyen minőségű márka a Tigha? Vagy a Dsquared2? Megérik az árukat?

Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
A Dsquared2 az kb. Dior szint, az egyik legminöségibb márka. Megéri. Érdekes, hogy itthon kicsit elfeledték az utóbbi években, pedig 10 éve nagyon fel volt kapva itthon.
2020. jún. 13. 02:08
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Dsquared2-t kb. Abercrombie & Fitch-hez hasonlítanám, az is nagyon menö volt itthon 10-15 éve.
2020. jún. 13. 02:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Tigha - úgy tudom német márka. MO-on webshopban az aboutyou-n kapható. Nekem a kabátjai tetszenek (van is egy), illetve a farmerjei. A többi dolgai nem tetszenek.

Így néz ki, ami van kabátom:

[link]

Párszor volt rajtam, mosva nem volt, szóval tartósságra nem tudok nyilatkozni. De jónak tűnik.

2020. jún. 13. 05:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkét fajta cuccom a dsq2 azért minőségben veri a tighat, de a tigha elérhetőbb az átlag embernek
2020. jún. 13. 08:41
 5/14 anonim ***** válasza:

"Nekem van mindkét fajta cuccom a dsq2 azért minőségben veri a tighat, de a tigha elérhetőbb az átlag embernek"

Hát ezzel sokat nem mondtál...kb 5-ször annyiba kerül a Dsquared2 márka átlagba, mint a Tigha. Az lenne a gáz, ha nem lenne jobb.

Olyan, mint ha azt mondanám ismertebb márkákból, hogy az Armani jobb, mint az Adidas...mindenki tudja, csak az egyikből már 5-6 ezerért kapsz pólót, a másikból meg 25 ezerért.

2020. jún. 13. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?
2020. jún. 18. 06:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es válaszoló, miért is gondolod ezt rólam, miközben nem is ismersz? Dsquared2 farmert láttam egy párat leárazva, és 40 ezer körül meglehet venni.
2020. jún. 18. 07:07
 8/14 A kérdező kommentje:
Vagyis a 6-os válaszolónak akartam megjegyezni!
2020. jún. 18. 07:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Én csak arra emlékszem, hogy amikor Zuschlag Jani pár éve 6 év után kijött a börtönből, azonnal posztolt fészbukra egy képet, ahol a 36 ezer Ft-os farmerével dicsekedett. :D

Nekem megfelel a 4 ezer Ft-os kínai farmer is, ugyanazok a távolkeleti rabszolgák varrják, ugyanúgy napi 1-2 dolláros éhbérért, mint a drága márkák farmerjeit, ruháit...

Sose adnék 40+ ezret egy farmerért...

2020. jún. 20. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:
45%

"ahol a 36 ezer Ft-os farmerével dicsekedett"

Azon nem sok dicsekedni való van, főleg nem egy Devergoval. Az nem igazi farmer. Diesel, Armani, Versace - na ezek már valódi minőségi farmerek.

"ugyanazok a távolkeleti rabszolgák varrják, ugyanúgy napi 1-2 dolláros éhbérért, mint a drága márkák farmerjeit, ruháit..."

- Teljesen más minőség, persze akinek nem telik rá, az nem tudhatja. :)

"Sose adnék 40+ ezret egy farmerért..."

- Mert nincs rá pénzed, ha lenne, megvennéd :)

2020. jún. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!