Milyen minőségű márka a Tigha? Vagy a Dsquared2? Megérik az árukat?
Tigha - úgy tudom német márka. MO-on webshopban az aboutyou-n kapható. Nekem a kabátjai tetszenek (van is egy), illetve a farmerjei. A többi dolgai nem tetszenek.
Így néz ki, ami van kabátom:
Párszor volt rajtam, mosva nem volt, szóval tartósságra nem tudok nyilatkozni. De jónak tűnik.
"Nekem van mindkét fajta cuccom a dsq2 azért minőségben veri a tighat, de a tigha elérhetőbb az átlag embernek"
Hát ezzel sokat nem mondtál...kb 5-ször annyiba kerül a Dsquared2 márka átlagba, mint a Tigha. Az lenne a gáz, ha nem lenne jobb.
Olyan, mint ha azt mondanám ismertebb márkákból, hogy az Armani jobb, mint az Adidas...mindenki tudja, csak az egyikből már 5-6 ezerért kapsz pólót, a másikból meg 25 ezerért.
Én csak arra emlékszem, hogy amikor Zuschlag Jani pár éve 6 év után kijött a börtönből, azonnal posztolt fészbukra egy képet, ahol a 36 ezer Ft-os farmerével dicsekedett. :D
Nekem megfelel a 4 ezer Ft-os kínai farmer is, ugyanazok a távolkeleti rabszolgák varrják, ugyanúgy napi 1-2 dolláros éhbérért, mint a drága márkák farmerjeit, ruháit...
Sose adnék 40+ ezret egy farmerért...
"ahol a 36 ezer Ft-os farmerével dicsekedett"
Azon nem sok dicsekedni való van, főleg nem egy Devergoval. Az nem igazi farmer. Diesel, Armani, Versace - na ezek már valódi minőségi farmerek.
"ugyanazok a távolkeleti rabszolgák varrják, ugyanúgy napi 1-2 dolláros éhbérért, mint a drága márkák farmerjeit, ruháit..."
- Teljesen más minőség, persze akinek nem telik rá, az nem tudhatja. :)
"Sose adnék 40+ ezret egy farmerért..."
- Mert nincs rá pénzed, ha lenne, megvennéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!