A vermuttól tényleg meg lehet betegedni? Én majdnem ételmérgezéses tüneteket kaptam tőle, magyarul megrontottam a gyomromat, miután majdnem 1 Litert megittam lassan, egy nap alatt? Nálatok nem jelentkezett ilyesmi?
Figyelt kérdés
A vermut hozzávalóiban nincs valami, ami nehéz az emésztésnek?
Férfi vagyok, közel 100 kiló, és 1 Liter bort kibírok, de ez a vermut kikészített.
2020. okt. 12. 20:58
2/10 anonim válasza:
A vermut tömény, nem bor. Nagyon sok egy üveg.
4/10 anonim válasza:
A vermut töményebb is, mint egy bor, és fűszeres is. Nekem a második jobban problémás. Alig alkoholos, fűszeres forralt bortól is rossz lenne a gyomrom, ha egy litert meginnék, nemhogy egy 16-18 %-os vermuttól.
5/10 anonim válasza:
nekem egy pohár bor is elég a másnapi fejfájáshoz
7/10 anonim válasza:
Cukros pancs nem kéne inni még vakulni is lehet tőle .
8/10 anonim válasza:
7
Nem vagyok oda a túlságosan édes italokért.De a cukortól azért nem vakul meg az ember.
Metil alkohol meg bizonyára nincs benne.
9/10 Phoney válasza:
Nem, a vemutban semmi különös nincs, amitől normálisan beteg lenne az ember, persze előfordulhat, hogy valamelyik fűszerére érzékeny vagy. 1L vermutban viszont azért kicsit több az alkohol (és sokkal több a cukor), mint 1L borban.
Ha olcsó vermut, akkor esetleg a koccintós szintű borral lehetett gondod, amiből készült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!