Megéri ezt a Tokaji aszút venni?
Figyelt kérdés
Olvastam kommenteket is, állítólag garázsban és spajzban volt tárolva. Ez elegendő, nem muszáj pincében tárolni?
Én úgy tudom, hogy aszút fénytől mentes helyen, állandó hőmérsékleten (azt hiszem 12 fok körül) kell tárolni, és a palackot nem teljesen fektetve. (Pl egy pincében) Nos, ha garázsban és spajzban volt tárolva, ott nem biztos, hogy állandó 12 fok volt.
2020. okt. 11. 11:17
2/5 anonim válasza:
13 forintot sem ér, nemhogy 13ezret
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól gontoltam. :D Nem megfelelően van tárolva. :D
2020. okt. 11. 11:57
4/5 anonim válasza:
Ennyit biztosan nem ér meg, de a darabanth.hu oldalon rendszeresen vannak aukcionálva régi borok. Ott érdemes körülnézni összehasonlításképp.
5/5 anonim válasza:
Ne hogy kiadj már egy fillért is ezért szulfidos, agyon fajélesztőzött (borért ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!