Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vаn köztetek olyan, aki...

Vаn köztetek olyan, aki absztinens, vagyis soha nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés
Ha te az vagy, akkor mióta nem iszol alkohol? A környezetetek hogyan reagált erre?
2020. okt. 8. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sosem ittam. Na jó, ez így nem igaz, mert pl a fősulin volt koktélkeverés óra, és kötelező volt megkóstolni. :)

A friss ismerősök elcsodálkoznak rajta. A felületes családtagok, üzletfelek alkohollal lepnek meg karácsonykor. Apósom minden áldott találkozáskor megkérdezi, kérek-e pálinkát. De van olyan haverom, aki felnéz ránk, és próbál utánozni, de mindig elcsábul egy-egy sörre. :)

A férjem természetesnek veszi, mert ő sem iszik. Na őt pl a sporttársai rendszeresen le akarták erővel itatni, mert annyira nem tudták felfogni, hogy ilyen létezik. Nekem szerencsére a baráti köröm se volt sose ivós, így nem voltak komoly konfliktusok.

2020. okt. 8. 19:39
 2/10 anonim válasza:
100%
Sosem iszom alkoholt, már a 1% -os "radler" -ek ízét is utálom. Hányingerem van, ha megérzem az alkohol szagát. A fertőtlenítőkkel is így vagyok. Kézfertőtlenítő, stb. A szagától is rosszul vagyok, de muszáj használni. A környezetem megszokta hogy sosem iszom.
2020. okt. 8. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem iszom soha! Nem tudom miért alakult igy. Persze kóstoltam már réges régen, de nem jött be egyik sem.
2020. okt. 8. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára tizenévesen ittam, akkor sem azért mert szerettem, hanem mert attól tartottam hogy nem fogadnának el ha nem lennék benne ahogy mindenki más...

Azóta még szilveszterkor sem iszok meg egy pohár pezsgőt.

Nem tudom, kellett volna a környezetemnek külön reagálnia rá? Senkit nem érdekel hogy valaki iszik vagy nem, és senki nem akarja erőltetni. Soha senki nem akadt fent mikor meg akartak kínálni és mondtam hogy nem szoktam inni.

2020. okt. 8. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én. A fél családom absztinens, a másik fele alkoholista. Nem szól senki semmit, sok ismerősöm egyáltalán nem vagy nagyon ritkán iszik.
2020. okt. 8. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem iszom alkoholt 20éves köröm körül ittam alkoholt utoljára de 26 éves korom óta nem most még 40+vagyok.
2020. okt. 9. 06:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem iszok alkoholt. Nem ízlik, nem szeretem, nem hiányzik. 32 éves nő vagyok és tudom, hogy soha nem is fogok inni.
2020. okt. 11. 18:35
 8/10 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Én sem iszom soha, nem szeretem, nem kívánom, egy üdítőital sokkal jobban esik.

Szilveszterkor alkoholmentes Törleyvel szoktunk koccintani.

2020. okt. 15. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Több mint 1 éve nem iszok alkoholt.A korábbi szeszcimborák hitetlenkedtek,mert sokszor volt már "leállásom".

Tartott volt hogy 1 napig,max 2 hónapig.

2020. okt. 17. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én még soha életemben nem ittam alkoholt és nem is fogom kipróbálni soha!

Semmi értelmét nem látom, a részeg emberek undorítóak.

25/L

2020. okt. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!