Vаn köztetek olyan, aki absztinens, vagyis soha nem iszik alkoholt?
Sosem ittam. Na jó, ez így nem igaz, mert pl a fősulin volt koktélkeverés óra, és kötelező volt megkóstolni. :)
A friss ismerősök elcsodálkoznak rajta. A felületes családtagok, üzletfelek alkohollal lepnek meg karácsonykor. Apósom minden áldott találkozáskor megkérdezi, kérek-e pálinkát. De van olyan haverom, aki felnéz ránk, és próbál utánozni, de mindig elcsábul egy-egy sörre. :)
A férjem természetesnek veszi, mert ő sem iszik. Na őt pl a sporttársai rendszeresen le akarták erővel itatni, mert annyira nem tudták felfogni, hogy ilyen létezik. Nekem szerencsére a baráti köröm se volt sose ivós, így nem voltak komoly konfliktusok.
Utoljára tizenévesen ittam, akkor sem azért mert szerettem, hanem mert attól tartottam hogy nem fogadnának el ha nem lennék benne ahogy mindenki más...
Azóta még szilveszterkor sem iszok meg egy pohár pezsgőt.
Nem tudom, kellett volna a környezetemnek külön reagálnia rá? Senkit nem érdekel hogy valaki iszik vagy nem, és senki nem akarja erőltetni. Soha senki nem akadt fent mikor meg akartak kínálni és mondtam hogy nem szoktam inni.
Én sem iszom soha, nem szeretem, nem kívánom, egy üdítőital sokkal jobban esik.
Szilveszterkor alkoholmentes Törleyvel szoktunk koccintani.
Több mint 1 éve nem iszok alkoholt.A korábbi szeszcimborák hitetlenkedtek,mert sokszor volt már "leállásom".
Tartott volt hogy 1 napig,max 2 hónapig.
Én még soha életemben nem ittam alkoholt és nem is fogom kipróbálni soha!
Semmi értelmét nem látom, a részeg emberek undorítóak.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!