Szerintetek mi lehet az oka hogy nem tudom meginni a rovid italokat?
Figyelt kérdés
Regebben szemrebbenes nelkul lehuztam barmit! Nem tul reg hanyasig leittam magam, tudom hogy nem szep meg minden de mar megtortent es tanultam belole. Azota barmit iszok rogton rosszul leszek tole. Esetleg tudnatok valami tippeket hogy visszaterjen a regi szokas?2020. okt. 6. 19:08
1/6 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok. Egy szilveszterkor pórul jártam a vodkától..azóta maximum a krémlikőröket tudom meginni.
De nem is baj, a röviditalok a legegészségtelenebbek.
2/6 anonim válasza:
A szervezeted tiltakozik, nem kell erőltetni.
3/6 anonim válasza:
z alkohol oxidációs lebontási folyamatában több májenzim szerepel. Nálad az alkoholt az egyik enzim gyorsan oxidálja a mérgező acetaldehiddé, azt viszont egy másik enzim csak lassan tudja ecetsavvá oxidálni. Így a mérgező acetaldehid magas szinten marad a véredben, megbénítja bizonyos idegsejtek működését.
4/6 anonim válasza:
Gyakorolj szorgosan és sikerülni fog.
5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Bár nekem a gyomrom fordul ki már a tömény szagtól is, emiatt. Sör, bor jöhet, de a rövidektől én is kidobom a taccsot.
6/6 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, de örülök is ennek.
Ezt nem lehet erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!