A vodkanarancshoz melyik narancslé passzol legjobban?
Figyelt kérdés
Az Absolut Vodkához a Spar saját gyártású, 100% közvetlen préselésű, hűtött levét vettem, hát az nem jön be :((( Pedig jóval drágább volt, mint a Hohes C, Sió meg az ilyen megszokott márkák.2020. szept. 30. 21:22
1/20 anonim válasza:
Szénsavassal szokták... Fanta
3/20 anonim válasza:
Mindegy, vodka elveszi az ízét.
4/20 anonim válasza:
100%-os.Szerintem a Fanta meg az ilyesféle műanyag levek nem igazán jók hozzá.De ha biztosra akarsz menni,akkor veszel narancsot aztán kifacsarod.Annál jobbat úgysem kapsz a boltban.
5/20 anonim válasza:
Mi Cappyvel csináltuk, nem volt rossz. Hideg legyen, a szénsav nem fontos.
6/20 anonim válasza:
Nem tom nekem a rostos fura lenne benne, meg egy kicsit sajnálnám bele. Sió, hohes c szerintem untig elég
7/20 anonim válasza:
Van akinek szénsevassal jön be jobban, van akinek mentessel. Szénsavasnál én is a Fantát ajánlanám,mentesnél lehet akár cappy de akár sió, hohes c de mindenképp valami magasabb gyümölcstartalmú, de egyébként sok minden mással is isznak vodkát nem csak naranccsal, ha nem ízlik naranccsal próbáld ki citrommal vagy eperrel, barackkal, gyömbérrel, toniccal stb.
8/20 anonim válasza:
Még pár ötlet:
Vodka + kóla + citrom
Vodka + limonádé/Sprite
Vodka + vörösáfonya lé + lime
Vodka + paradicsom lé + szárzeller (só, bors, Tabasco, Worcestershire szósz)
9/20 anonim válasza:
Én gyengén szeretem a vodka naracsot azért olyat veszek ami amúgy is ízlik. 50-100%-os, de semmiképpen se Cappy Pulpy.
10/20 A kérdező kommentje:
Gyerekek, nem mondtátok, hogy lehűtve az igazi 😄 Ma ugyanazt iszom, mint tegnap este, csak jeget is tettem bele. Így egészen más az íze! 5-6 °C-os lehet a lötty, és baromi jó!
2020. okt. 1. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!