Van valami a különbség a must és a házi szőlőlé között?
Figyelt kérdés
Szőlőlén most nem a bolti dobozosra gondolok, az tudom, hogy általában koncentrátumból készül meg esetleg tartósítószer is van benne. Inkább azt kérdem, hogy mustnak számít-e, ha itthon szőlőt "facsarok" szőlőlének, és nem teszek bele semmit?2020. szept. 27. 20:16
2/8 anonim válasza:
A must a már erjedésben levő szőlőlé.
3/8 anonim válasza:
#2, igazad van, az is must, amelyik már erjed, de amelyik még nem kezdte meg az erjedést, az is must.
4/8 anonim válasza:
A must a kipréselt szőlőlé, amikor elkezd erjedni akkor murci, azután lesz belőle bor.
6/8 anonim válasza:
Mifelénk csak akkor murci, amikor már annyira megerjedt, hogy a gyerekek már nem ihatnak belőle, addig must.
7/8 mindentudó99 válasza:
A 4-es volt a pontos válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!