Vizezett pálinkát ittam, miért vagyok tőle rosszabbul, mintha sima pálinkát ittam volna?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 21:52
1/5 anonim válasza:
Reakcióba lépett... én inkabb kulon ittam volna
2/5 anonim válasza:
Mert nem csak vízzel higítják általában, hanem pancsolt szesszel, meg nincs rendesen le se főzve általában és kerülnek bele olyan anyagok amiknek nem lenne szabad
3/5 mindentudó99 válasza:
Hát ezt nem tudhatjuk de nem a víztől az biztos hisz minden pálinkàt vizeznek különböző arànyban mikor a szeszfokàt beállítjàk.
4/5 anonim válasza:
Mert el vagy szokva a víztől .
5/5 anonim válasza:
A molekulában levő OH-csoportok száma szerint vannak egy-, két-, háromértékű alkoholok. A kis szénatomszámú alkoholok vízben jól oldódnak, mert az alkohol- és a vízmolekulák beépülnek egymás hidrogénkötés-rendszerébe (->kémiai kötés);
Az etanol egyértékű telített alkohol, de más alkoholok amikor lebomlanak, azok a testedben olyan vegyületeket képeznek, amelyektől fáj a fejed. Pancsolt alkohol az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!