Viszonylag drága tequilák közül melyiket ajánlanátok?Melyiket érdemesebb leginkább kirpóbálni?
Figyelt kérdés
Most az ilyen 13-17.000 közötti árkategóriára gondolok,és főleg a Patrón,az 1800,a Don Julio és az Espolón tequilával szemezek,szerintetek melyik a legnívósabb ezek közül?2020. szept. 6. 16:06
1/6 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy mennyivel akarod támogatni a kereskedőket, illetve a Magyar államot adó formájában.
Én sosem az árát nézem, hanem az ízét. A legnívósabb a legritkább esetben fedi a legjobb ízűt.
És mivel tudjuk, hogy az ízlések nagyon eltérőek, így vedd meg bármelyiket és ha jó drágán vetted és nem is ízlik annyira, akkor kezdj el gondolkodni, hogy hol rontottad el.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez lehet igaz is,meg nem is,abben az árkategóriában amit felsoroltam,ez a kínálat,és addig amíg meg nem kóstolta az ember,nem tud konzekvenciát levonni hogy jobb volt-e az olcsóbb ár-érték arányban.Pont ezért tettem fel itt is ezt a kérdést,hogy emberek szubjektív tapasztalata szerint,ebben az árszegmensben melyik a leginkább vásárlásra méltó márka a felsoroltjaim közül,de olyat is szívesen várok ötletként ami nem szerepel köztük.
2020. szept. 6. 17:24
3/6 anonim válasza:
Ha csak a részegség a cél az ital fogyasztásával,akkor szerintem nem ér ennyit 7 deci tömény.
4/6 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy az a cél?:D
2020. szept. 7. 00:09
5/6 anonim válasza:
Vedd meg azt amelyiknek a legszebb a címkéje...
:)
6/6 anonim válasza:
A Patrón messze a legnagyobb Tequila gyártók között van de a másik 3vel se fogsz mellé 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!