Melyik a kedvenc (tömény) ital márkád,és azon belül melyik verzió jön be a legjobban?
Figyelt kérdés
Például nekem a Don Julio,azon belül meg az anejo.2020. aug. 30. 18:10
11/14 anonim válasza:
Nemiroff mézes-csilis vodka. Vicces, mert nevével ellentétben igazából nem különösebben édes, és nem is különösebben csípős, az íze, az összhatás mégis kifejezetten bejön.
13/14 anonim válasza:
Még egy szavazat a házipálinkára (azon belül a barack).
14/14 anonim válasza:
Bestillo Gönci barackja nagyon ízlett, kedvenc nem bír lenni belőle, mert meglátásom szerint drága.
Úgy egyébként meg (ugyan ez nem válasz, de ha más is ezt adta válaszként) én a saját pálinkámat kedvelem (minden hibájával együtt, mert azért az van, versenyezni nem kellene vele, bár azt sem tudom "ott" milyen a felhozatal). A saját pálinkámon kívül új "kedvenc" az új szomszédomé. :D Eddig én nem igazán kedveltem másnak a házi pálinkáit, merőben eltért az enyémtől, nehéznek éreztem többnyire, a szomszédomé jó, sőt be kell valljam (nem minden esetben) de többnyire jobb, mint az enyém.
Amit megtudok inni mindig, az a Jägermeister, az Unicum szilva, de 1-nél többet nem! Annyi elég belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!