Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Utálom az alkoholt, lehet...

Utálom az alkoholt, lehet azért mert csak gagyi piákat próbáltam még?

Figyelt kérdés

Nem nagyon piálok, undorodok az ízétől. Elgondolkoztam azon, hogy lehet, mert csak ilyen kommersz, gagyi piákat próbáltam még?

Pl jäger(na ha ennek megérzem az illatát rögtön hányingerem van :D ), jack daniels, finlandia, sörökből is ilyen heineken meg társaikat.

grey goose, hennessy és társaik nagy ízvilágbeli különbséggel rendelkeznek?

(ezek se olyan brutálisan drága tételek, főleg aki nem masszív alkoholista, 15ezer forintok )

2020. aug. 24. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindent tisztán inni, koktélokat nem véletlen találték ki.
2020. aug. 25. 10:03
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Tatratea-ról mik a vélemények? Tetszetős ízvilága van:D

2020. aug. 25. 15:24
 13/15 Phoney ***** válasza:
84%
A Tatratea egy ice tea-ízű rövid, pont azoknak ajánlanám, akik amúgy utálják az alkoholos italok ízét. Én pl. pont azért nem szeretem, mert ezt az ízt az ice teáktól is megkapom.
2020. aug. 25. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az erősebbeknek már nem annyira ice tea íze van.
2020. aug. 25. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
somersby az olyan mint az almalé, és annyi az alkoholfokamint sürnek
2020. aug. 27. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!