Politikai okok miatt nem csípik a csíkit?
Aki politikai okokból, az túlzottan fanatikus, hülye felfogás az egész!
Engem sem érdekel, r#hadtul lesz#rom a politikát! Csak az íz összhatása és a szeszfok (min. 5%) érdekel, és a Csíki Sör nekem nagyon ízlik, a Heineken viszont abszolút nem!
És igen, a Csíki Sör román (erdélyi magyar), Csíkszentsimonban készül, innét a neve is!
a Csíki sör anno mikor megjelent nálunk is tényleg jó sör volt
De nagyon drga és a kutya nem vette 500 forintért.
Aztán "kitalálták" hogy olcsóbb lesz de enenk az lett az ára hogy egy vízezett kommersz sör lett belőle, ami amugy meg ár/érték arányban pofátlanul drága most is.
Ezért nem fogy nálunk a csíki sör
Az ár/érték arnya elégég elszállt a valóság talajáról!(messze nem ér annyit mint amennyit kérnek érte)
Engem is érdekelne, hogy miket kóstoltatok? Ha most így belegondolok a hazai felhozatalba a lágerek között, akkor talán egyedül a Dreher Gold veri. Az a helyzet, hogy úgy összességében nem túl nyerők a hazai nagyüzemi sörök. Persze, a pincés melók közben vagy házibuliban én is megiszom a Kőbányait meg hasonlókat, de azért ízre nem raknám őket toplistára.
A #7-essel meg teljesen egyetértek. Amikor bejött a márka és megláttam egy boltban, megkóstoltam. Kifejezetten jó volt! Aztán, kb. 1 éve újra vettem. Már közel sem volt annyira finom, mint a régi. És tényleg túlárazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!