Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Politikai okok miatt nem...

Politikai okok miatt nem csípik a csíkit?

Figyelt kérdés
Haverokkal össze ültünk egyik nap délután, hogy eldöntsük melyek a hazánkban kapható legjobb magyar sörök. Ugy hogy valaki véletlenszerűen a poharba öntötte a söröket, vagyis nem tudtuk mi hogy melyikbe mi van. Ez olyan volt mint a nagy Coca-Cola teszt. Az összes hazánkba kapható nagyobb sör ott volt, még is a Csíki nyert. Viszont amikor úgy csináltuk hogy tudtuk milyen sőrt iszunk a Csíki mindig az utolsó helyen volt. Ezért érdekel, hogy politikai okokból nem szeretik?

2020. aug. 21. 15:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Elvileg házi pálinkát kéne inni, nem buborékos keserű vizet.
2020. aug. 21. 15:38
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Én pl. azért nem mert fos minőség.
2020. aug. 21. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
"hazánkban kapható legjobb magyar sörök" Ezek pontosan milyen sörök voltak az érdekelne.
2020. aug. 21. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Kár hogy a Csíki sört Romániában gyártják. Nem is Magyar sör.
2020. aug. 21. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Én pl lexarom a politikát főleg ilyen témakörben, nem érdekel hogy a kérdésben levőt hol gyártják, ahogy az sem hogy a Heineken miért használ vörös csillagot stb.
2020. aug. 22. 02:22
 6/11 anonim ***** válasza:
47%

Aki politikai okokból, az túlzottan fanatikus, hülye felfogás az egész!

Engem sem érdekel, r#hadtul lesz#rom a politikát! Csak az íz összhatása és a szeszfok (min. 5%) érdekel, és a Csíki Sör nekem nagyon ízlik, a Heineken viszont abszolút nem!

És igen, a Csíki Sör román (erdélyi magyar), Csíkszentsimonban készül, innét a neve is!

2020. aug. 22. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

a Csíki sör anno mikor megjelent nálunk is tényleg jó sör volt

De nagyon drga és a kutya nem vette 500 forintért.

Aztán "kitalálták" hogy olcsóbb lesz de enenk az lett az ára hogy egy vízezett kommersz sör lett belőle, ami amugy meg ár/érték arányban pofátlanul drága most is.

Ezért nem fogy nálunk a csíki sör

Az ár/érték arnya elégég elszállt a valóság talajáról!(messze nem ér annyit mint amennyit kérnek érte)

2020. aug. 24. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Engem is érdekelne, hogy miket kóstoltatok? Ha most így belegondolok a hazai felhozatalba a lágerek között, akkor talán egyedül a Dreher Gold veri. Az a helyzet, hogy úgy összességében nem túl nyerők a hazai nagyüzemi sörök. Persze, a pincés melók közben vagy házibuliban én is megiszom a Kőbányait meg hasonlókat, de azért ízre nem raknám őket toplistára.

A #7-essel meg teljesen egyetértek. Amikor bejött a márka és megláttam egy boltban, megkóstoltam. Kifejezetten jó volt! Aztán, kb. 1 éve újra vettem. Már közel sem volt annyira finom, mint a régi. És tényleg túlárazott.

2020. aug. 31. 02:27
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Hanem azért mert sz.r minőségű gagyi sör. Az, hogy túl hypolt az csak egy dolog,de ihatatlan, az a fő probléma vele.
2020. szept. 21. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Annak aki azért lepontozta a válaszomat, mert megírtam az igazságot, miszerint egy nem minőségi, gagyi, rossz, hugyfos sör, annak azt üzenem ,hogy ez legyen életed legboldogabb cselekedete és igyad csak nyugodtan továbbra is az igénytelen csikidám szarodat:)!
2020. szept. 22. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!