Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 7,3%-os Dreher BAK barna sör...

7,3%-os Dreher BAK barna sör milyen?

Figyelt kérdés

Nem ittam még soha ilyet illetve ilyen erős sört se, szóval kíváncsi vagyok egyaránt az ízére, nektek mennyire jött be. Illetve arra, hogy mennyire erős? Nagyon beüt vagy nem kell annyira megijedni a százalékoktól?

Nagyjából 1,5 liter 5% sör megivása után már érzem a fejemben az alkoholt és elkap enyhén ilyen "forgó" érzés.

Ezt belekalkulálva mire számítsak?

Illetve holnap 10:30-kor kocsiba kell ülnöm így az is érdekelne, hogy ha éjfél körül megiszom akkor kiürül e.

2020. aug. 18. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Elég kezdő piás lehetsz.

Az, hogy én milyennek ítélem meg ezt a sört, attól még másnak vagy neked lehet teljesen más a véleményed róla, de hogy válaszoljak a kérdésre, szerintem nem finom.

Nem ittál még 7,3% erősebb sört?? ittam én már 9%-st is, nyilván jobban megérzed, mivel több az alkohol, de én egy üveg bort is lazán lehuzok, ha meg már ittál jó párszor, tudod mikor hol tart a züllötségi állapotod.

éjfélkor megiszod a sört másnap 10kor biztos nem mutatható ki.

Nem tudom, hogy férfi vagy nő vagy-e, meg hány éves és hány kg és milyen egészségügyi állapotban, de 1 átlagos doboz sör kb 2 órán mutatható ki. (persze majd megmondja valami nálam "okosabb", hogy nem is me fuh 12 órán át meg bla bla)

2020. aug. 18. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezaz, hogy abszolút nem vagyok "piás".

Alkalomadtán iszogatok nagyobb mennyiségben, de is akkor általában csak töményet (meg igazából azt jobban is bírom, a sör nagyobb mennyiségben már büfög fel bennem és hányingert kelt)

Néha néha pedig megveszek egy-egy doboz hideg sört de akkor az csak annyi, hogy azzal az egy dobozzal jóízűen megiszom és jónapot.

2020. aug. 18. 20:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm szépen a válaszod :)
2020. aug. 18. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha 1.5 liter 5%-os sört érzel meg, akkor ebből értelemszerűen 2 doboz után vagy ugyanott.
2020. aug. 20. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Üdv Kérdező! Én 2003-4 körül ittam először, ha szereted a barna söröket, akkor ízleni fog, édeskés, karamellás beütéssel.
2020. szept. 21. 14:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Megittam, soha többet nem veszek :D

Maradok a klasszikus Drehernél.

2020. szept. 21. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:

6

Ha jól lehűtve ittad,akkor szerintem kóstold meg még egyszer.Eddig én is ha ilyent ittam azt úgy mint a világos söröket a hűtőből frissen elővéve.Aztán most megkóstoltam kicsit magasabb hőmérsékleten.Olyan 10-12 fok körül.Így sokkal jobban ízlik.

2020. okt. 31. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!