Soproni vagy Dreher?

Figyelt kérdés

Melyiket szeretitek jobban?

Aki követni szokta valamennyire a termékek megjelenését, az észrevehette, hogy az elmúlt pár évben mindkét sörnél a hagyományos világos lagerek mellett egyéb más "melléktermékek" is megjelentek (Soproni: IPA, APA, DÉMON, PORTER, MEGGY ALE; Dreher: BAK, PALE ALE, RED ALE, HIDEGKOMLOS ÉS FÉLBARNA HID.), ezek közül esetleg van olyan, amely nektek kifejezetten bejön?

2019. dec. 7. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A Soproni APA, IPA, PORTER. Én ezeket szeretem a nagy főzdék sörei közül.
2019. dec. 7. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Soproni, és nekem egyik "melléktermék" sem jön be. A sörnek legyen sör íze.
2019. dec. 7. 09:54
 3/10 anonim válasza:
43%
Soproni..és a sima világos sör...a többi csak cicoma
2019. dec. 7. 10:50
 4/10 anonim válasza:
Soproni, az APAn kívül bármi. Szeretem a felsőerjesztésű söröket. A nagyüzemi sörök közül ezek a legnormálisabbak, bár ki lehet fogni egy-két jót, de sok pocskolt szar van. Ha alet akarok inni, akkor inkább fizetek kicsit többet a kézművesért. A lagerek nem rosszak, de abból is inkább a német importot szeretem. De ha pl kocsmába megyek ott sopronit iszok.
2019. dec. 7. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Az aĺap világos soproni és alap világos Dreher közül én a Drehert jobban szeretem, viszont a Soproni 1895 ami szintén világos sör csak nem 4.5 hanem 5.3%-os és nincs benne kukoricadara az sokkal jobb mint a Dreher. Dreherből viszont a bak az ami nagyon jó, ha szereted a barna sört. 7.3%-os de nem érződik olyan erősnek, az veri a Soproni démont. A többi egyéb ale, APA, IPA sörükért nem vagyok oda.
2019. dec. 7. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:

A Dreher BAK egyáltalán nem új, csak a címkéje/doboza új, de amúgy több évtizedes múltja van! Nem rossz, de nekem annyira nem jött be, a Hidegkomlós pedig határeset!

Soproniból az 1895 a kedvencem, viszont Classic, IPA, APA, Démon - egyik sem jött be igazán, a Portert pedig majd most a napokban veszek majd egy dobozzal megkóstolni.

Szeretek többféle sört végigkóstolni, de igazából csak a sima világosakat szeretem ízre is, na meg az az igazi, ha sörről van szó, és abból is inkább minimum 5%-osat iszom, nem vagyok alkoholista, de az alatt nekem gyenge! Ha a közeli Coop-ban nincs más ilyen, akkor Dreher Goldot veszek, de igazából annyira nem rajongok az ízéért, sokkal inkább Gösser, Borsodi Mester, Beck's, vagy Stella Artois, amik itt kaphatók erősebb fajta világos sörök, és imádom őket!

2019. dec. 7. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
én a Drehert jobban szeretem. a felsoroltak közül csak néhányat kóstoltam eddig, de például a hidegkomlós Dreher nekem bejött
2019. dec. 7. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezek közül a Dreher Bak és Red Ale. Portert még nem ittam, de sokan dicsérik.
2019. dec. 8. 08:34
 9/10 MolotovPunk ***** válasza:
Dreher Gold,Dreher Hideg komlós.
2020. jan. 5. 16:55
 10/10 anonim válasza:
66%
Soproni vagyok de a Dreher Goldot jobban szeretem, bár a Soproni 1895-ös is bejön.
2022. szept. 13. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!