Soproni vagy Dreher?
Melyiket szeretitek jobban?
Aki követni szokta valamennyire a termékek megjelenését, az észrevehette, hogy az elmúlt pár évben mindkét sörnél a hagyományos világos lagerek mellett egyéb más "melléktermékek" is megjelentek (Soproni: IPA, APA, DÉMON, PORTER, MEGGY ALE; Dreher: BAK, PALE ALE, RED ALE, HIDEGKOMLOS ÉS FÉLBARNA HID.), ezek közül esetleg van olyan, amely nektek kifejezetten bejön?
A Dreher BAK egyáltalán nem új, csak a címkéje/doboza új, de amúgy több évtizedes múltja van! Nem rossz, de nekem annyira nem jött be, a Hidegkomlós pedig határeset!
Soproniból az 1895 a kedvencem, viszont Classic, IPA, APA, Démon - egyik sem jött be igazán, a Portert pedig majd most a napokban veszek majd egy dobozzal megkóstolni.
Szeretek többféle sört végigkóstolni, de igazából csak a sima világosakat szeretem ízre is, na meg az az igazi, ha sörről van szó, és abból is inkább minimum 5%-osat iszom, nem vagyok alkoholista, de az alatt nekem gyenge! Ha a közeli Coop-ban nincs más ilyen, akkor Dreher Goldot veszek, de igazából annyira nem rajongok az ízéért, sokkal inkább Gösser, Borsodi Mester, Beck's, vagy Stella Artois, amik itt kaphatók erősebb fajta világos sörök, és imádom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!