Mikor, mennyit és mit szoktatok inni (alkoholt)? Hétköznap is vagy csak hétvégén?
Két embernek 1-2 üveg bor nem annyira sok, attól még nem lesz részeg, csak épphogy.Sör meg ...abból sokat kell inni h érezz is vmit, ha ezekre gondolsz.
Most h szünet van tök mindegy h milyen napra esik, de ált. buli előtt, vagy csak úgy szoktunk.Én boros vagyok, tehát azt szoktam, de pl egy hete ittunk vodkalikőrt.Mi kb hetente egyszer.
Akkor iszok alkoholt, ha valamilyen ünnepi alkalom van, pl névnap, szülinap, évforduló.
De egyedülálló vagyok, így nincs kivel elborozgatnom esténként, ha lenne párom, akkor viszont nem tartanám kizártnak egy pohár vörösbor elfogyasztását esténként.
Nálam teljesen változó, talán átlag heti 2 alkalommal iszok valamit otthon (csak 1 italt [vagy kettőt {vagy ritkán többet}])
Napi rendszerességgel max 1 hétig viselem jól, aztán minden bajom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!