Mivel szokták hígítani vagy összekeverni az abszintot? Én még csak magában ittam. A mostaniak valóban nem károsak az egészségre?
Nem káros már, és az eredeti recept szerint vízzel KELL hígítani.
Előtte barna cukrot kell karamellizálni, bele csepegtetni.
rá van irva az üvegre!(vizzel irja)
én red bullal szoktam
Az üvegen általában 1:10 arány van ami baromság, az importőrök hülyesége. 2-3 rész víznél több nem nagyon kell hozzá.
A cukorgyújtás csak 1990 óta létezik, kizárólag rossz ízű abszintokkal érdemes. (Mivel eleve azokhoz találták ki.)
Az abszint egyébként soha nem volt károsabb, mint más pia, csakhát 100 éve még nem voltak ilyen király élelmiszerszínezékek, tehát a legtöbb abszint-hamisítvány mérgező volt (márpedig hamisították orrba-szájba.)
Ma is összevissza hamisítják, úgyhogy elég különbözőek az "abszintok". A legtöbb márkát ismerem, szóval ha megmondod melyik az (v. hogy néz ki), megmondom, hogyan érdemes inni:)
[link] - sok meglepő dolog van itt az abszintról:)
14:16
Na a hozzád hasonlók miatt nem árul itthon senki rendes abszintot:P
Nektek elég a takonyízű 80 fokos zöld vodka, ütni azis üt.
14:16
igazad van,töketlen vagyok ugyanis lány!
pfff
mennyit birsz magában meinni?2cl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!