Miért van sok férfi az alkohol mentes, vagy ízesített sörök ellen?
A 10-es kb. el is mondta. Szerepek és abból fakadó tradicionális "Társadalmi dogmák"
Én két éve nem iszom semmi alkoholt de az alkoholmenteseket szeretem. Ne tud meg mit kapok a haveroktól mai napig... (belegondolva szeptemberben már 3 éve lesz.XD)
Annyi igaz hogy tényleg nincs olyan jó ízük az ízesítetlen alkoholmenteseknek. Utóíz és nagyon keserű egy "rendes" sörhöz képest. Egy két márka van ami jónak mondható de az is messze van az alkoholostól. Elvileg már pedzegetnek valami új eljárást amitől jobb lesz. Kíváncsian várom :D
Az ízesítettek között vannak nagyon jók. Engem folyton a "akkor miért nem időt iszol?" kérdéssel heccelnek. Nem értik hogy (illetve értik csak ha beismernék, kisebb lenne a faszuk a haverok előtt ahogy a 10-es kommentelő mondta) oké nincs olyan sör íze a legtöbbnek, viszont az üdítő íze meg a másik irányba van ugyan olyan távol. Én még el is fogadom, jó nem sör, legyen, de akkor sem képezi le semmi ennek az ízét, szóval ez miért nem üdítő full hülyeség
Egyébként meg igen, egy rendes világban elégnek kéne annyinak lenni hogy "Én ezt szeretem" és kész :D
Persze a "A bu..s@ghoz vezető út citromos sörrel van kikövezve" meg amúgy is "az alkoholmentes b...is" érvekkel szemben ez kevés nekik.
Amúgy az értelmesebbje nem gondolja komolyan csak heccelgetik egymást.
Egyébként tudod ez olyan szerintem hogy akik szidják azoknak ízlik az ötven százalékának legalább csak nem valja be.
27/F
Szerintem az esetek jó részében nem is azért megy el sörözni valaki a haverokkal, mert a sör annyira jó lenne.
Valamiért a sör lett a társasági dumálós ital, míg a bor/fröccs a magányos kocsmába járó alkoholisták itala.
Ha megvizsgáljuk azt, hogy az emberi érzékszerv melyik ízt érzi a legkevésbé vonzónak, akkor az a kesernyés íz lenne.
Az édeset és savanykás ízeket sokkal többen szeretik.
Akkor meg miért pont a sör a pasik itala ?
Szerintem egyszerűen a férfiasság kifejezéseként isszák azt.
Elképzelem, mikor 4 pasi ül a söreik mellett.
Az egyik arra gondol, hogy nem is olyan jó ez a sör, de le kell gyűrni, mert mit fognak rólam gondolni a többiek.
Ha tudná, hogy mindenki ugyanezt gondolja magában...
:)
14
15
Sört sokan nemcsak társaságban "bizonyítási" céllal isznak.Ha valaki nem igazán szereti ugyan miért inná akkor is ha nem látja senki?A sör egyszerűen csak jó.Ennyi.Nem kell ezt túlgondolni.
Amúgy csajok is szeretik a sört, nem csak faszik.
Mindamellett amik itt elhangoztak lehet tényleg szeretni a sört
Nyilván sokan vannak , akik szeretik a sört, az meg hogy jó a sör, vagy rossz, mindig ízlés kérdése. Sokszor olvasom az "étel,ital" topicban, hogy ízlésben nem lehet vitát nyitni.
És ebben van is valami.
Nincs olyan étel, vagy ital amit mindenki egyformán szeret és ez fordítva is igaz.
Még a friss, illatozó kenyérre is azt fogja valaki mondani, hogy nem szereti.
Az íze miatt a a sörnek kesernyésnek kell lennie,cukornak édesnek, a meggyes sütinek meggyes ízűnek. Ami ettől eltér az nem az .
Olyan mintha az egykerekűre azt mondjuk kerék-pár ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!