Mi a kedvenc teád? Csak kiváncsi vagyok rá nektek mi! Lécci márkát és íztis írjatok! Várom válaszaitokat,11/l
Figyelt kérdés
Nekem az epres pickvick.Csak kiváncsi vagyok rá nektek mi!!Lécci márkát és íztis írjatok!várom válaszaitokat,11/l.2010. aug. 2. 19:45
11/23 anonim válasza:
sir morton ceylon és earl grey és lipton green tee meg
12/23 anonim válasza:
Herbaria szárított csipkebogyója és a PW csipkebogyója sem rossz, de a szárított azért mégis más!
13/23 anonim válasza:
Lehet,hogy én nem vagyok trendi,és kilógok a sorból..,de én a herbáriás borsmenta teát szeretem!Nem csak finom hanem gyógyhatása is van...:)
14/23 anonim válasza:
lipton green tea (de nem filteres, hanem maga a szárított levelek, dobozban) meg a kamilla teát szeretem :)
15/23 Phoney válasza:
Twinings Prince of Wales.
Ehhez még tejet sem adok:P
16/23 anonim válasza:
London FH gyümölcsteák
Clipper Indian Chai fűszeres feketetea, olyan karácsonyi íze van (fahéj, citromhéj, stb..)
Ezekben csak természetes anyagok vannak, nem mű-aromák. Drágábbak, mint a pickwick, de finomabbak és egészségesebbek.
17/23 anonim válasza:
teekanne rooibos vaníliás. a legjobb :) de a többi teekanne is finom.
18/23 anonim válasza:
Pickvick fekete ribizlis a legjobb :)
19/23 A kérdező kommentje:
jaj nagyon köszi látom a lipton népszerü :D
ja ittam már multi vitaminos teakannet de nem izlett annyira
azért kösz a tippet!!! :}
2010. aug. 3. 07:27
20/23 anonim válasza:
Franck epres-vaníliás (Horvátországban kapni)
Lipton piramisos teák, leginkább a citromos és a trópusi
Lipton yellow label, earl grey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!