Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a kedvenc teád? Csak...

Mi a kedvenc teád? Csak kiváncsi vagyok rá nektek mi! Lécci márkát és íztis írjatok! Várom válaszaitokat,11/l

Figyelt kérdés
Nekem az epres pickvick.Csak kiváncsi vagyok rá nektek mi!!Lécci márkát és íztis írjatok!várom válaszaitokat,11/l.
2010. aug. 2. 19:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

lipton earl grey, lipton red tea, twinings rooibos vanille, mostanában ezek. de a fahéjas teákat is szeretem.

19L

2010. aug. 2. 19:50
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

PG tips;

Milford-Kirsche banane

2010. aug. 2. 19:56
 3/23 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem a pickwicktől (epres, erdei gyümölcsös, barackos), twiningstől (epres málnás) ami ízlik.
2010. aug. 2. 19:57
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Lipton green tea, citromos izesítésű, melegen hagyva is nagyon fincsa és lehűtve is nagyon kellemes.
2010. aug. 2. 19:58
 5/23 A kérdező kommentje:

ááá köszi a sok válszt irjatok még!!!

ja még van 2 kedvencem:karamellás vaníliás lipton

vaníliás twinings

2010. aug. 2. 20:02
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
milford cseresznye-citrom / alma / amarena-meggy / sárgabarack
2010. aug. 2. 20:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki a Teekanne Multivitamin ( ez a kedvencem ) [link] esetleg Milford teából bármelyiket, és azt hiszem nem iszol több Liptont/Pickwicket.

Egyébként régebben voltak a Julius Meinl teák, na azok még nagyon finomak voltak, de olyat már nem kapni.

2010. aug. 2. 20:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

ááá, mind kispályások vagytok :D

[link]

itt szoktam teát venni. bármit meglehet szagolni, a tulaj nagyon készséges és most a legjobb amit vettem, az a kávés fekete tea, de a narancsos-csokis is finom. anyának a chilis tetszik :)

2010. aug. 2. 20:28
 9/23 anonim válasza:
100%
A citromos Lipton a kedvencem, de nagyon szeretem kóstolgatni a Teekanne teáit is. Sajnos a mi környékünkön csak ilyen kispályás, "kommersz" teákat lehet kapni - és szerintem hozzám hasonlóan a vidékiek többsége nem válogathat...
2010. aug. 2. 20:34
 10/23 anonim ***** válasza:
72%

nekem a Sir Morton féle Earl Grey.

De szeretem még a Pickwick gyümölcsös teáit is.

2010. aug. 2. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!