Egy lejárt szavatosságú, de bontatlan 2L -es PET palackos bortól lehet komoly bajom?
Figyelt kérdés
Sajnálom kidobni.2020. júl. 5. 13:57
1/6 anonim válasza:
Biztos jó lehet az a "bor", aminek szavatossági ideje van.
Én inkább meginni (meg megvenni) sajnálnám, nem kidobni. Mennyibe került amúgy? 200 forint?
2/6 anonim válasza:
Kóstold meg, ha nem érzed rossznak szerintem komoly bajod nem lehet tőle.
3/6 Phoney válasza:
Komoly bajod nem lehet olyasmitől, ami ízre még jónak tűnik. A bor egyébként kb. csak ecetesedéstől válhat tényleg fogyaszthatatlanná, de azt meg észre fogod venni.
A szav. idő a PET palackból adódik, mivel enyhén légáteresztő anyag.
4/6 anonim válasza:
Az ilyen műanyag flakonos borokra nem szavatossági időt nyomtatnak, hanem gyártási időt. Nagyon nem mindegy.
5/6 anonim válasza:
4
Láttam olyant amire az volt ráírva,hogy minőségét megőrzi 180 napig..
6/6 anonim válasza:
Műanyagban semmi savasat nem szabad tárolni, ez már elég közismert. Az ecetet is rögtön átöntöm üvegbe. Rengeteg mérget árulnak... Pl. jobb helyen be se engedik az országba az energiaitalt, a cukor is mérgező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!