1/11 anonim válasza:
Nekem nem jött be, de hát kinek milyen az ízlése, nem vagyunk egyformák! Szerintem nagyon keserű, pontosabban 10-es skálán kb. 7-es
2/11 anonim válasza:
Az eredeti, győztes recept alapján főzött porter valószínűleg nem ilyen volt.
3/11 anonim válasza:
Én nem vagyok egy nagy barna sör fan, a cseh pils típusúak a kedvenceim, de ettől függetlenül ízlett.
4/11 anonim válasza:
Szerintem egész jó.De csak,akkor veszek ha jelentősen le van árazva.A teljes áráért már Pilsner Urquellt is lehet venni.Az jobban bejön nekem.Amikor legutóbb vettem ~260 Ft volt.Most meg van ahol 300 felett van.Az már sok érte szerintem.
5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat :)
2020. júl. 3. 19:03
6/11 anonim válasza:
Szerintem borzalmas. Amikor megjelent, egy ismerőssel kóstoltuk közösen. Egyikünknek sem jött be. Ő már ivott portert, akkor én még nem. Én nemrég ittam életem második porterét, amit egy kisebb sörfőzde csinált és teljesen más volt, sokkal finomabb.
7/11 Phoney válasza:
Szerintem a Soproni "különleges" sörei közt is az egyik leggyengébb. (Most attól függetlenül, hogy tekinthetjük-e egyáltalán porternek.)
9/11 anonim válasza:
Ha lenne a Soproninak stout-ja, tudnám mihez hasonlítani, de így azt mondanám egy korrekt porter ennyi pénzért. Viszont lehet kicsit tényleg keserűbb, mint egy átlagos porter
10/11 anonim válasza:
A leggyengébb a Duhajok közül, helyette inkább Dréher BAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!