Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az normális, ha az alkohol...

Az normális, ha az alkohol felerősíti az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Ha pl jó kedvem van alapból, még jobb kedvem lesz.

Ha depisebb hangulatom van, akkor még depissebb leszek. Pedig úgy hallottam, hogy az alkoholt egyfajta "anti-depresszáns" és sokan isznak, ha rossz kedvük van, mert akkor jobb lesz.

Én nem szeretek inni, ha alapból rossz kedvem van, mert akkor nagyon felerősíti ezt a rossz érzést. Normális ez?

2020. jún. 27. 17:34
1 2
 11/12 anonim válasza:
Normális dolog, hogy éppen szomorú vagy boldog leszel-e tőle, szerintem az az alaphangulatodtól is függ, vagy hogy vannak e olyan események az életedben, amik ha eszedbe jutnak, előhozza belőled a depressziót, mert ez részegen felerosodve történik meg. De olyan is lehet, hogy először nagyon jó kedved van, aztán szomorú leszel. Ez nagyon változó és összetett dolog szerintem.
2020. júl. 2. 21:19
 12/12 anonim válasza:
Pókembernek is felerösödtek az érzései miután megcsipte egy pók. Téged az alkohol tesz különlegessé. DE INKÁBB NE IGYÁL!
2020. júl. 12. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!