Mennyi ido utan nem isszatok meg a bontott sort?
Figyelt kérdés
Idonkent este sorozom, segit kikapcsolni. De egy fel sor nekem eleg. Masnap ha megiszom a masik felet mar eleg szar szokott lenni. Foleg mivel nem szeretem tul hidegen ezert be sem rakom a hutobe.2020. jún. 14. 17:57
2/7 anonim válasza:
Erre van megoldás, 0,33-as dobozost vagy üvegest veszel.
3/7 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszoló írta : vegyél kis dobozos sört .
Én másnap már tuti kiborítanám akármennyi maradt a fél literből .
De nem tudom elképzelni, hogy nem lehet meginni egy doboz sört . Akár húzóra is :) Mondjuk be sem rakod hűtőbe ez is érdekes . Ilyen melegben sem ?
4/7 anonim válasza:
A sör frissen kitöltve,hidegen az igazi.De ha véletlenül elől marad egy megkezdett én másnap is megiszom.A jobb sörök felmelegedve, szénsav nélkül sem válnak ihatatlanná.
5/7 anonim válasza:
Pont ezért veszek vagy kisebb kiszerelésű söröket vagy "party hordót". A party hordót a kedvencem mivel így 2 dl is tudok "frissen" kitölteni de ha valaki átjön akkor a korsót is fel lehet ereszteni. Illetve minimális a szénsav veszteség.
6/7 anonim válasza:
Én is 0,33-asat veszek, azt meg bírom inni egybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!