Miért nem olyan jó a berúgás mint régen?
5 éve iszok, alkoholista nem vagyok. Az első 1-3 évben volt jó kedv, eufória, kedv mindenhez. Ma ha iszok akkor semmi hasonló. Érzem, hogy beüt és később meg elálmosodom.
24/f
Jo eleted lehet, ha eppen csak felnott lettel es massziv pias lett beloled!? Nem irigyellek. Ket valasztasod van:
-abbahagyod az onpusztitast
-valami erosebbel kipotolod a napi adagodat
(majd szolj, hogy merre jarsz)
Nincs napi adagom, nem lehetek alkoholista. Azt viszont beismerem, hogy függő vagyok.
Sörrel és minőségi borral kezdtem. Ezeket is szeretem a legjobban aztán tömény. Én abba akarnám hagyni csak 1x lenne megint olyan jó mint az elején. Azt mondják a máj 5 évente teljesen megújul, annyit viszont nem akarok várni.
Már hogy ne lennél alkoholista, ha egyszer fügsz az alkoholtól? Ezt jelenti az alkoholizmus.
A májad pedig nem igen fog helyre jönni 5 év múlvára sem, ha egyszer szétcseszed.
"Azt mondják a máj 5 évente teljesen megújul"
-egyreszrol beszaptak, 10 ev az.
-ahhoz, hogy 10 ev alatt regeneralodjon, addig a 10 evig semmi pia
Ez nem ugy van, hogy folyamatos pialas mellett is ujrabootol a majad. De nem am! Abba kell hagyni es majd akkor.
Öregszel. Később még rosszabb lesz. Régen hetente berúgtunk, manapság évente 1x iszok,az is inkább kulturivás.
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!