Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van még rajtam kívül valaki,...

Van még rajtam kívül valaki, akinek szintén a Kozel a kedvenc söre?

Figyelt kérdés

2020. máj. 12. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Igen!!!
2020. máj. 12. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Szuper! Melyiket szereted? 10, 11, 12? Világos vagy barna?

Én mindegyiket szeretem!

2020. máj. 12. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem épp a kedvencem de szeretem a világost meg a barnát is egyaránt. Bár régebb jobban szerettem a világos változatát. Azt hiszem tavaly változtattak a recepten meg az árát is felnyomták. A régi Kozel a legjobb "200 Forintos" sör volt. Hiába volt csak 4%-os kellemesen keserű volt nem az a vizes szar mint a többi 4%-os sör pl. Lövenbrau, Hoffbrau, Aranyfácán. Mint mondtam a mostani is ízlik de azért a pénzért már vetekszik vele pár másik sör is.
2020. máj. 12. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

A barnát egyik sörből sem szeretem, szóval csak a világos.

Mondjuk az áremelést én is indokolatlannak tartom, azért annyira nem minőségi sör, attól függetlenül, hogy szerintem a legfinomabb.

2020. máj. 12. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az íz és szeszfok egyaránt fontos! Ízre nagyon finom, és bár nem vagyok alkesz, de nekem 5% alatti sör gyenge, mindössze ezért nem tartozik a kedvenc söreim közé!
2020. máj. 12. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Végül is még a jobbak közé tartozik, de amióta voltam Prágában azóta a magyar Kozel meg a Staropramen is eléggé visszaesett nálam. A Soproni a kedvencem ebben az árkategóriában.
2020. máj. 12. 18:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Árban szerintem megéri ez a sör, főleg akkor, ha az embernek a kedvence is, vagy egyszerűen csak szereti.

A barna sörért én sem rajongok, de a barna Kozelnek kimondottan jó íze van.

2020. máj. 12. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Én szeretem a kesernyés cseh söröket, de ha választani kéne akkor Staropramen vagy Pilsner Urquell. Csak az a baj előbbit már nehéz olyat találni amit importba hoztak és nem itthon gyártották, utóbbit meg akkor szoktam venni ha épp akciós. Bár a Kozel sem rossz sör, csak nem tudom valahogy az úgy ritkábban van nálam.
2020. máj. 14. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a kedvenceim közé tartozik, de nem kedvenc. A sima, sárga dobozos nagyon jó. A barnasörük annyira nem adja, nekem az túl édes a többi barnasörhöz képest, de néha az is lecsúszik.
aug. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!