Ez miért van, nem tudok egy sört inni?
Figyelt kérdés
Nem tudok egy sört inni.Ha egyet megiszok észrevétlenül lecsúszik minimum vagy még 4-5 mellé.2020. ápr. 28. 20:37
1/6 anonim válasza:
Egy iható sörből még nekem is kevés egy doboz egész napra, whisky-ből meg tequilából is csak azért iszok 2-3 naponta egyszer, mert nem olcsó szokás.
Ha 400-600ezres keresetem lenne nyugodtan lehúznék napi 2x3 centet is.
2/6 anonim válasza:
Mert egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör egy sör..
3/6 anonim válasza:
Ez valami globális jelenség lehet, egy sört én se tudok meginni. Ha már rászánom magam, hogy akkor most sör, és még csúszik is, akkor nincs megállás, amíg el nem fogy. Persze ez órákig eltart, és szépen megborulok a végére, de akkor ez tervszerű :D
Ha úgy alakul a helyzet, hogy csak egyetlen sörre van lehetőség, akkor azt inkább meghagyom másnak.
4/6 anonim válasza:
Én még életemben nem ittam meg egy pohár sört. Akárhányszor belekóstoltam jellegzetes hányás íze volt. Csak illemből nem köptem ki.
5/6 anonim válasza:
#4 - nézd nem tudom milyet ittál, de alapvetően két embertípus van: az alsó erjesztésűt szeretők, és a felső erjesztésűt szeretők. Utóbbit én sem tudom meginni, még az illatát sem bírom, számomra büdös, izzadtságszagú, de hát van aki meg arra esküszik.
6/6 anonim válasza:
A mondóka teljesen így van: Egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör majdnem sör, négy sör egy sör... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!