Melyik a legmenőbb vodka, a Belvedere a Grey Goose vagy a Beluga?
#3: Az a gond ezekkel a menő dolgokkal, hogy hiába akarsz valaki előtt villantani pl. egy spéci vodkával, ha az illető sose hallott róla akkor bizony hiába költöttél rá! Szóval inkább valami ismertebbet vegyél: Absolut, Finlandia, Kalinka, Smirnoff. Na de hogy ajánljak a magam részéről is valamit, utoljára nekem ez jött be nagyon (nálunk is van, csak hirtelen ezt a képet találtam):
Vodka esetén szerintem nem kell túlmisztifikálni a dolgokat, egy ismertebb iható márka különleges(ebb) kiadása is megteszi.
Mint mondjuk ez, anno 2016 Decemberében egy nagyobb Spárban vettem, mert tetszett az üveg: [link]
Nálam a pincében pihen egy üveg Black Death is, tök jó történetek keringenek róla a neten, de semmi extrára nem számítok ha majd felbontom.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..
tárgyald le itt... Bár most elképzeltem, mész csajozni, beállsz a csaj elé, felveszel valami menő pózt és megszólalsz: " Béby én XY vodkát iszom " a csaj erre rögtön rád cuppan...
Parlament (парламент)
Moscowskaya (Московская)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!