Mennyi vodka szamit soknak egyszerre?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 18:16
3/7 A kérdező kommentje:
1?🙄
2020. márc. 28. 18:35
5/7 anonim válasza:
1 csepp is sok. A vodka az csak tiszta szesz. Semmi élvezeti értéke nincs, a szervezet számára semmi pozitív hatása nincs. Alapból nem vagyok az az alkoholista fajta, de én vodkázni egyáltalán nem szoktam. Semmi jó nincs benne, kár érte pénzt adni.
6/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy iszod vagy forgalmazod...
7/7 anonim válasza:
Nekem 7 dl csúszott le egy este alatt de utána egész este hánytam. Nem mondom hogy megbántam mert nem... de máskor kicsit visszafogottabban iszok majd. Szóval nálam 7 dl számít soknak de javaslom próbálkozz vele elvégre mindenki a saját kárán tanul. Különben is ami nem öl meg az erősít ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!