Ha kijárási tilalmat rendelnek el, akkor szeszes italért sem "ugorhatok" ki?
Légyszi ne szedjetek szét, néha végzek hobbiból kreatív tevékenységet és akkor megiszok egy-két pohár bort.
Sajnos mindig elfelejtek bort venni, csak amikor eszembe jut, ezért kérdezem, mert akkor veszek pár üveggel.
Köszi a választ.
Köszi a válaszokat!
Majd ha elfogy a kaja, addig a seggemen maradok. :/
#4-es vagyok. Közben hallottam, hogy valójában 3 kivétel van: élelmiszerbolt, gyógyszertár, és drogéria - ezekben mind kb. létszükségletű árucikkek vannak, tehát mindenképp mindenkori kivételek, ahová kijárási tilalom idején is elmehetsz, máshová viszont szigorúan tilos!
Lehet hogy tévedek, de a dohányboltról nem hallottam ilyet, és eleve abszurdnak is tartom, mivel az egyáltalán nem a szükséglet, hanem a függőség kelléktára, amin a legtöbb ember nem tud úrrá lenni! Hát pedig lehet hogy nagyon nehéz, de próbálják csak meg, máskülönben ugyanolyan lenne, hogy így akár a drogosok számára is akkor biztosíthatnák a kokót, elvégre akármilyen ágazatban, de a függőség az függőség, kész vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!