Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A keserűlikőr vagy a brandy a...

A keserűlikőr vagy a brandy a finomabb?

Figyelt kérdés

2020. márc. 8. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
A keserűlikőr meg a brandy a legfinomabb.
2020. márc. 8. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, kinek. Engem a keserű likőrökkel ki lehetne kergetni a világból, de a brandyt nagyon szeretem. Szóval nekem az utóbbi. Hogy neked melyik fog ízleni, azt sajnos mi nem tudjuk megmondani. Talán csak ha leírtad volna, milyen italokat kóstoltál eddig, melyik hogy ízlett.
2020. márc. 8. 20:09
 3/7 mustafa33 ***** válasza:
75%
Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy a rántottcsirke, vagy a tiramiszu a finomabb. Az sem lenne kevésbé értelmes kérdés.
2020. márc. 8. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés kérdése.
2020. márc. 8. 21:00
 5/7 A kérdező kommentje:
A tiramisu.
2020. márc. 8. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tajgetosz-show pont erről az összehasonlítgatásról csinált videót.

Ajánlom figyelmedbe, mert ez is bele illik a videós összehasonlítások sorába :)

[link]

2020. márc. 11. 13:50
 7/7 Phoney ***** válasza:
100%

Az egyik nem kategorikusan finomabb a másiknál, viszont olcsóbban lehet jó keserűt venni, mint jó brandyt. Pl. az Unicum áráért csak elég gyatra brandyket árulnak.

Ellenben ha mondjuk 12 ezer fölött szánsz egy üvegre, akkor már olyan brandyket kapsz, amiknek az élvezeti értékével igen kevés keserűlikőr tud versenyezni.

2021. ápr. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!