Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2 db 6,5%-os Borsodi sörtől...

2 db 6,5%-os Borsodi sörtől majdnem berugok az gáz?

Figyelt kérdés

2020. febr. 21. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Miért lenne gáz, azt ne mond hogy az ízéért iszod a piát - akkor alkoholmentest innál ugyebár :)

Nem egyformán bírják az emberek az alkoholt, ez van. Ha többet akarsz piálni (azt akarod hogy legyen a kezedben mindig valami) akkor ne bivalyt igyál hanem enyhébb sört és mond azt a többieknek hogy a bivalytól fáj a fejed.

2020. febr. 21. 23:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Minek iszik aki nem birja ? Javaslom neked a tesco-s 1,2%-os meno soroket, de abbol se igyal 3-nal tobbet ;)
2020. febr. 25. 09:36
 13/15 anonim válasza:
77%

Sok tényező befolyasolja, hogy hat rád az alkohol.

Nemed: ferfiak jobban bírják

Alkatod: vékonyabb embernek kevesebb szükséges az alkoholbol, ugyanarra a szintre jutashoz.

Mit ettél előtte: (zsirosabb étel lassitja az alkohol felszívódását.

Mennyire vagy fáradt: fáradt ember jobban erzi a kis mennyiséget is

Mennyire vagy hozzászokva: Józsi bá' a restiből már nem igazán érzi a + két sört

Szamit, hogy mit iszol: szendioxid segít az alkoholnak felszivodni (sör, pezsgő, fröccs)

Szamit milyen gyorsan iszod: ha lehuzol fel ora alatt 3 sört, az nem olyan erzes ,mintha 3 ora alatt tenned meg

2020. febr. 26. 07:59
 14/15 anonim válasza:
0%
Igazából ha párhuzamosan kapcsolod őket akkor az ugyan olyan mint ha meginnál 4 db 13%-os Borsodit szóval az pedig ugyanolyan mintha etil-alkoholt innál ami tudomásom szerint 125,73%-os és 37,64%-ban kólát tartalmaz. A sör majdnem egy gyenge vodka szóval vodka-kólát iszol. Tehát ha megiszol 8 db 26%-os vodka-kólát és berúgsz tőle, akkor az Ohm törvényt alkalmazzuk, aminek értelmében f=i*d
2020. febr. 26. 11:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért lenne gáz? Én vagyok úgy, hogy egytől is megszédülök, főképp, ha hulla fáradt vagyok, vagy nem ettem rendesen aznap. Inkább az a gáz, ha valaki nem tudja a határokat, s a végén az árokból szedik össze, ne adj isten ittasan ül a volán mögé. Na az a gáz. 22/F
2020. márc. 15. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!