Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A sör (ha én már 2töl nagyon...

A sör (ha én már 2töl nagyon jól vagyok:D) akkor az rámnézve mennyire káros?

Figyelt kérdés
Ha én hamarabb megérzek egy italt, akker nekem kevesebb mennyiseg karos már, es aki ennyit meg se érez, annak ez kevésbbé ártalmas? Illetve, mennyire roncsolja az agysejteket? Nyilván roncsol minden sejtet, de pl. Heti 2x ha iszom 2 doboz sört, az hosszútávon nagyon káros?
2020. jan. 21. 19:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Más alkoholt nem iszok, csak sört, mert ez gyenge.
2020. jan. 21. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Semmi baja nem lesz az agysejtjeidnek. Ahogy megy ki az alkohol a szervezetbol, regeneralodnak. Annak art az alkohol, aki kemeny alkoholista.
2020. jan. 21. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod nem lesz tőle, ez olyan kis mennyiség, amit még játszi könnyedséggel le tud bontani a szervezeted! Én sem vagyok alkoholista, de szeretem a sört, és én azért sörön kívül töményebbeket is iszom, viszont az ivásban nagy szerepe van a mennyiségnek, csakis mértékkel, tehát amíg emlékszel mindenre és nem vagy rosszul, addig nincs gond! Ha jól vagy tőle, az a lényeg, a kis spicces-mámoros-szédelgős érzet, ha viszont komolyabb lenne a dolog, hidd el, azt nagyon megéreznéd, negatívan! Nálam is kb. ez a szint, csak más felosztásban, és nem is rendszerességgel, heti háromszor-négyszer 1 doboz sör, ennyi még simán belefér!

Amúgy ezzel Te még simán jó vagy, úgy szereted az élvezeteket, hogy közben az egészségeddel is törődsz (ahogy én is), reálisan erre egyetlen rossz szó sem lehet! Nem úgy, mint egy korábbi kérdező, akinél az ivás minden nap 6-8 doboz sör + pár cent tömény, és amikor kérdezte, hogy elfogadható szinthez mennyivel kéne csökkenteni, még hozzátette: "Remélem nem nagyon" - na az ilyennek bele se merek gondolni, milyen állapotban lehet a szervezete!

2020. jan. 21. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz ettől a mennyiségtől hosszú távon, egészségedre :) Ha megállsz kettőnél akkor állj meg ott, azért iszunk hogy jó legyen a buli, nem azért hogy kiüssük magunkat.
2020. jan. 29. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!