A sör (ha én már 2töl nagyon jól vagyok:D) akkor az rámnézve mennyire káros?
Semmi bajod nem lesz tőle, ez olyan kis mennyiség, amit még játszi könnyedséggel le tud bontani a szervezeted! Én sem vagyok alkoholista, de szeretem a sört, és én azért sörön kívül töményebbeket is iszom, viszont az ivásban nagy szerepe van a mennyiségnek, csakis mértékkel, tehát amíg emlékszel mindenre és nem vagy rosszul, addig nincs gond! Ha jól vagy tőle, az a lényeg, a kis spicces-mámoros-szédelgős érzet, ha viszont komolyabb lenne a dolog, hidd el, azt nagyon megéreznéd, negatívan! Nálam is kb. ez a szint, csak más felosztásban, és nem is rendszerességgel, heti háromszor-négyszer 1 doboz sör, ennyi még simán belefér!
Amúgy ezzel Te még simán jó vagy, úgy szereted az élvezeteket, hogy közben az egészségeddel is törődsz (ahogy én is), reálisan erre egyetlen rossz szó sem lehet! Nem úgy, mint egy korábbi kérdező, akinél az ivás minden nap 6-8 doboz sör + pár cent tömény, és amikor kérdezte, hogy elfogadható szinthez mennyivel kéne csökkenteni, még hozzátette: "Remélem nem nagyon" - na az ilyennek bele se merek gondolni, milyen állapotban lehet a szervezete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!