Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha kisebb mennyiségben lenne...

Ha kisebb mennyiségben lenne eladó palackozott, zárjegyes alkoholom, azt hol lehetne az interneten eladni, az olcsóságot szemmel tartva?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy online piactereken nem lehet, Facebook Marketplace-en nem tudom, talán ott sem. Facebook-csoportot nem találtam, pl. eladó borok, eladó italok.
2020. jan. 14. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
a NAV rögtön rálép a tökdöre
2020. jan. 14. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Csak sutyiban a szomszédoknak esetleg.
2020. jan. 14. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Facebook adok-veszeken láttam már kis kiszereléses tatratea hirdetést. De én is inkább ismerősöknek adnàm el.
2020. jan. 14. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem adhatod el legálisan.
2020. jan. 14. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Vaterán el lehet. Én is vettem már ott piát magánszemélytől, aki ajándékba kapta csak nem kellett neki. Akik azt írták hogy nem lehet nyugodtan megnézhetik. Kategóriaválasztó:- élelmiszer háztartás vegyiáru-élelmiszer-italok-rövidotalok. Jelenleg is 1285 találat van, és sok közülük bolt de van sok magánszemély is. Ha eredeti zárjegyes ital van nálad arra már egyszer meg volt fizetve az ÁFA meg a népegészségügyi termékadó is, onnantól kezdve azt csinálsz vele amit akarsz. Amit nem lehet neten eladni, vagyis nem érdemes vele próbálkozni mert tényleg megcsesz érte a NAV az pl. a házipálinka vagy a zárjegy nélküli ital, mert ezek esetén ugye adót csalsz ha eladod őket.
2020. jan. 14. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Használt terméket lehet eladni gond nélkül évi 600e Ft értékhatárig, de ez a kategória ugye nem értelmezhető az alkohol tekintetében. Hiába van fent rengeteg ilyen hirdetés, attól nem lesz még legális.
2020. jan. 14. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ajándékozás el abból nem lesz gondod.
2020. jan. 15. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!