2liter 12 es bor az 20 x 12 x 0.8 kerekitve 200gramm alkohol....naponta. Persze. 6sör az csak 100...
2020. jan. 10. 22:55
12/18 anonim válasza:
Igen de te nem 6 sört írtál hanem 6-8 sört 2-3 fröccsel ez lehet 6db 3%-os "sör" 2db kisfröccsel meg lehet 8db 5%-os sör 3db nagyfröccsel már óriási a különbség és persze vannak ennél erősebb sörök meg nagyobb fröccsök is, de igazából lényegtelen mert ha csak 3 liter 3%-os sört megiszol minden nap fröccs nélkül az is bőven sok hosszútávon.
2020. jan. 11. 13:39
13/18 anonim válasza:
Napi 1 sör 3% vagy 5%-os belefér az életbe,persze nagykorúaknál. A legjobb melóból hazaérve,ha már nem kell vezetni, vagy lefekvés előtt 1 órával. :D
2020. jan. 12. 05:30
14/18 anonim válasza:
Sok. Főleg hosszú távon a májad nem fogja megköszönni.
De a helyedben leginkább azért aggódnék, amit az után a kérdés után írtál, hogy mennyire kellene ezt csökkenteni?
("Remélem nem nagyon")
Ha tehetem magam is megiszok esténként 1-2 kis kupica pálinkát (nem fél deci, csak 2-3 cent!), vagy 1 deci bort. Sőt, ha épp jól esik akkor még egyet. Viszont ha nincsen, vagy például vezetnem kell akkor nem okoz gondot ezt mellőzni. Nem rágom a kefét miatta. Szilveszterkor sem iszom amíg haza nem érek, mivel autóval megyek ide-oda.
Úgy érzem ezt te már nem mondhatod el magadról. És szerintem itt kezdődik az alkoholizmus, a függőség, nem pedig a rendszerességnél.
2020. jan. 13. 08:10
15/18 anonim válasza:
Ha az egészségeddel úgysem lehet érvelni, legalább a pénztárcádat nézd, és vedd észre, hogy ez pénzügyileg sok. Spórolási szempontból igyál csapvizet.
2020. jan. 14. 13:37
16/18 bist válasza:
Ha érdekel, hogy ez a mennyiség, sok-e, gyere el ide Salgótarjánba pár házzal lakik arrébb egy fiú, aki naponta kb ennyit ivott. Most ott tart, hogy olyan a hasa mint egy terhes nőnek, aki 9. hónapban van. 4× szívtak le belőle 12 liter vizet. most ágyban fekvő beteg, dialízisre is jár.
2020. jan. 16. 16:03
17/18 anonim válasza:
Ezt nem komolyan kérdezted,ugye?
2020. jan. 16. 16:14
18/18 anonim válasza:
8 sör az mondjuk 2000 Ft, 3 fröccs meg passz. 1000 Ft?
Szerintem még szokj rá napi 1 doboz cigire is és akkor olyan 1,6 milliót költesz el minden évben olyasmire, amire igazából nem is kéne.
Most persze két dolog lehet. Simán megkeresed ennek a 10-szeresét és nem hiányzik. Vagy telesírod 50-es IQ-val a FB-ot, hogy ebben az országban mennyire nehéz megélni.
Amúgy ha van pénzed bőven és nem kell nagyon spórolnod, akkor 2-3 sör/nap szerintem is belefér. Ettől még nem leszel őrjöngő alkoholista és élhetsz normális családi életet is. Amit felsoroltál, azzal viszont nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!