Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Napi 6-8sör meg 2-3fröccs...

Napi 6-8sör meg 2-3fröccs soknak számít? 19/F

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 19:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
99%
Ha megiszod, igen. Ha csak felszolgálod, nem.
2020. jan. 9. 19:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Mennyire kéne ezt csökkenteni hogy elfogadható legyen? Remélem nem nagyon.
2020. jan. 9. 19:57
 3/18 anonim válasza:
100%
Ne napi legyen, hanem havi.
2020. jan. 9. 19:59
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha napi szinten iszol, lehet az kevés is, akkor bizony alkoholista vagy.
2020. jan. 9. 20:00
 5/18 qkker1 ***** válasza:
83%
Nézd már Bazsi, megfiatalodtál?
2020. jan. 9. 20:07
 6/18 anonim ***** válasza:
14%
Napi sok ha szó szerint minden nap ez megy. Ha mondjuk ez megy péntekenként akkor ok.
2020. jan. 9. 20:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak remélni tudom, hogy troll kérdés. Naponta ennyi italt meginni még az alkoholizmus legszűkebb értelmezésével sem normális, már rövid, pár hónapos távon sem biztonságos.

Volt hasonló időszakom, amikor kibuktam az egyetemről, nem kívánok senkinek olyat. Napi nulla a normális, de olyan max 3-5 az ami még rövid távon nem feltétlen fog egészségügyi és egyéb gondokat okozni, de közép és hosszú távon azért az sem egészséges és kvázi szerencsejáték, hogy mikor üt be valami.

2020. jan. 9. 20:36
 8/18 A kérdező kommentje:
Na basszus
2020. jan. 9. 20:36
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Ez már alkoholizmus.

Egész évben nem iszom meg ennyit.

A gazdaság a Te fogyasztásodtól dübörög.

2020. jan. 10. 00:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Ez nem egyszerűen soknak számít, ez NAGYON SOK, még egy komolyabb felnőttnek is, nemhogy egy 19 évesnek! Ha már most így csinálod, mi lesz veled később, évek múlva?! Ha nem is ilyen összetételben, de volt már rá hasonló példa, egy ismerősünk rokona 3 éve így halt meg, hogy 20 éven keresztül megivott napi 2 liter bort, és úgy tönkrement a mája, hogy már az orvosok sem tudták megmenteni az életét!

Hogy mennyire kéne csökkenteni? "Remélem nem nagyon" - hát ha ebben reménykedsz, hogy nem nagyon, akkor ilyen hozzáállással bizony nagy alkoholista vagy, nincs mit ezen szépíteni!

Én is szeretem a jófajta piákat, de csakis mértékkel iszom, tudom hol a határ! Eleve nem iszom rendszerességgel, de amikor iszom, akkor is csak heti 2-4 doboz sör és havi 0.5-1 deci tömény, nem több!

32/F

2020. jan. 10. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!